Ψεκασμένοι όλου του Κόσμου ενωθείτε, αλλά, σας παρακαλούμε, εμβολιαστείτε

Του Ηλία Κυριακάκη

Αν δεν το γνωρίζατε, τα εμβόλια θα μετατρέψουν το γενετικό μας κώδικα, το DNA μας, λένε. Πέρα από αυτό, με τα εμβόλια, θα εισάγεται και ένα μικροτσίπ στον οργανισμό μας ώστε να μπορούν να μας ελέγξουν, λένε. Ο Bill Gates, που εμβολιάστηκε προ ημερών χωρίς να του βάλουν αυτουνού μικροτσίπ, αφού τον εμβολίασαν με αλατόνερο και με το αλατόνερο το μικροτσίπ σκουριάζει, είναι πίσω από τα εμβόλια, λένε. Το μεγάλο κεφάλαιο, που κυβερνά αόρατο όλο τον Πλανήτη, λες και χρειάζεται τα μικροτσίπ για να το κάνει, ή όποιος άλλος μπορεί κανείς να φανταστεί, να γράψει, να δημοσιεύσει και να μοιραστεί με τους γύρω του, είναι πίσω από τα εμβόλια, λένε.

ΟΙ παραπάνω θεωρίες συνομωσίας, μαζί με χιλιάδες ανάλογες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, γράφονται σε περιθωριακά έντυπα και αναπαράγονται από στόμα σε στόμα στα ταξί και τα παγκάκια, μεταξύ ανθρώπων που υποτίθεται ότι γνωρίζουν, που υποτίθεται ότι ήταν και αυτοί εκεί όταν συνέβαινε, που υποτίθεται ότι αντιστέκονται, για να μη συμβεί… Θεωρίες συνομωσίας υπήρχαν και πριν τον Κορονοϊό, ας θυμηθούμε ότι λίγα χρόνια πριν μας συγκυβερνούσε το κόμμα του κ Καμμένου. Για όσους δεν ενθυμούνται, ο κ Καμμένος και πολλοί από τους οπαδούς του, πίστευαν ακράδαντα στο μύθο ότι αεροπλάνα μας ψεκάζουν με αλουμίνιο, στρόντιο και βάριο, για να κρατούν με τον τρόπο αυτό υπόδουλη τη θέληση μας. Το πρόγραμμα ψεκασμών είχε και όνομα, λεγόταν SLAP (Secret  Large scale Atmospheric Program, Μυστικό Ατμοσφαιρικό Πρόγραμμα Αεροψεκασμών, συντομογραφικά ΜΑΠΑ, αν το παραφράσουμε στα Ελληνικά) και υποστηριζόταν, έλεγαν, από την Αμερικανική κυβέρνηση και όχι μόνο. Το ενδιαφέρον είναι πως δεν το πίστευαν μόνο οι «καμένοι» και οι γύρω από αυτούς, αλλά το 17% του παγκόσμιου πληθυσμού. Πάλι καλά δηλαδή, που στην περίπτωση μας το κόμμα τους είχε φτάσει μόνο μέχρι το 4,75% «στο απόγειο της δόξας του». Η πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας που φαίνεται ότι πιστεύει ένα σημαντικό ποσοστό του Αμερικανικού Λαού, είναι η «κλοπή της νίκης του Τράμπ», από τους Δημοκρατικούς του Μπάϊντεν. Ένα παρακλάδι δε της θεωρίας αυτής, υποστηρίζει ότι ο πολυεκατομμυριούχος Σόρος, είναι ο αυτουργός της «κλοπής», αφού θα συγκυβερνήσει με το νικητή. Μία θεωρία συνωμοσίας μέσα στην άλλη, θεωρίες συνομωσίας δύο σε ένα, σε πακέτο, δηλαδή.

Τη θέση του κ Καμμένου, έχει πάρει όσον αφορά τα εμβόλια ο κ Βελόπουλος και το κόμμα του. Ο κ Βελόπουλος, δήλωσε στη Βουλή το Δεκέμβριο, ότι είναι επιφυλακτικός για τις παρενέργειες και δεν θα προτρέψει κόσμο προς το θάνατο. (Αν κάνουν το εμβόλιο). Τον δικό του πατέρα, δεν θα τον κάνει πειραματόζωο, δήλωσε, προκαλώντας σάλο στη Βουλή. Και, μετά έφυγε, για να πουλήσει «Βυζαντινόν», κατά του Κορωνοϊού, και «Εντερικόν», για το στομάχι, στο κανάλι του.

Εγώ, αντίθετα, εμβολίασα τη μητέρα μου, προ εβδομάδος. Στο μέλλον θα φανεί ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο, αλλά επιδίωξη μας πρέπει να είναι αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Επειδή, οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν ήδη και είναι η μόνη μας ελπίδα να απαλλαγούμε από την Πανδημία σύντομα. Για το λόγο αυτό, πρέπει όλοι μας να κλείσουμε τα αυτιά στους μύθους για τα εμβόλια, να προγραμματίσουμε τον εμβολιασμό μας και να ενημερώσουμε ή αν το αρνούνται να απομονώσουμε, όσους διαδίδουν αντιεμβολιαστικές θεωρίες και προβαίνουν σε αντιεμβολιαστικές πρακτικές. Αυτές, πιστεύουμε ότι, αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα με ενημέρωση και τη δύναμη της λογικής, θα καθυστερήσουν σημαντικά την επιδιωκόμενη γενική ανοσία του πληθυσμού της Χώρας και του Πλανήτη και θα οδηγήσουν στην μεγαλύτερη αύξηση των θανάτων, παγκοσμίως. Και, δεν είναι μόνο όσοι πεθαίνουν και χάνονται, είναι και όσοι αναρρώνουν από τον κορονοϊό και μένουν, που υποφέρουν. Σημαντικό ποσοστό από αυτούς, θα χρειαστούν στο μέλλον, όπως αποδεικνύεται ήδη, ιατρική βοήθεια, περίθαλψη σε νοσοκομεία και θα έχουν για πολύ καιρό κατάλοιπα από την ασθένεια και την ταλαιπωρία που πέρασαν. Καλές οι ατομικές ελευθερίες, που υποτίθεται ότι παραβιάζονται αν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός, αλλά καλύτερη η παγκόσμια υγεία και η ζωή σε ένα κόσμο και μια κοινωνία, όπως τα βιώναμε πριν την πανδημία. Και, τελικά, πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός δίνει περισσότερες ατομικές ελευθερίες, από όσες στερεί, αν στερεί. Δίνει όχι μόνο την ελευθερία μας και τη δυνατότητα να ξαναζήσουμε σαν κοινωνικά όντα, αλλά συμβάλλει και στην ελευθερία όλης της Κοινωνίας. Ακόμη και στην ελευθερία αυτών, που για διάφορους λόγους, αρνούνται να εμβολιαστούν.