Όταν ο Κυριάκος εκφράζει το Κέντρο, τα καλύτερα λεφτά ειναι η πλαστική στήθους!

Του Κώστα Πρώιμου

“Τα καλύτερα χρήματα που διέθεσα μετά την αγορά αυτοκινήτου ήταν για πλαστική στήθους”, διαβεβαιώνει σε μεγάλο site μια θεά φτιαγμένη προφανώς όχι από κάποιον υπερ-συμπαντικό έρωτα αλλά από μερικά γραμμάρια πολυμερών κι ενδεχομένως βιοδιασπώμενων υλικών…

Και αφού πρωινιάτικα έχεις διαβάσει το ανωτέρω προκαλώντας την σχετική σύγχυση στον εγκέφαλο σου καθώς δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις, συνεχίζοντας το search αντικρίζεις και αναπόφευκτα δακρύζεις καθώς συνειδητοποιείς για πολλοστή φορά ότι δημοσίως διατυπώνονται και χειρότερα όπως:

«Ο Λοβέρδος εκφράζει πατριωτική και μεταρρυθμιστική γραμμή», μην γελάτε γιατί το ανωτέρω υποστήριξε ευθαρσώς η “λαμπερή” Εύα Καϊλή στο “Πρώτο Θέμα,” μοιράζοντας εγκεφαλικά σε ζωντανούς και νεκρούς, αρσενικούς και θηλυκούς με τα όσα συνέχισε αβίαστα να παραθέτει: “Δεν μου αρέσει ούτε με εκφράζει η ονομασία ΚΙΝΑΛ προτιμώ το..ΠΑΣΟΚ..”

Σε αυτό το σημείο αναρωτήθηκα ως όφειλα στον εαυτό μου, μήπως τελικά τα καλύτερα λεφτά για την δική μου περίπτωση θα ήταν μια αφαίρεση νωτιαίου μυελού για να έχω μονίμως μια χαζοχαρούμενη και ακίνητη φάτσα καθηλωμένος σε ένα καροτσάκι ή κρεβάτι. Να εξελιχθώ σε ένα ανθρώπινο φυτό! Θα με ποτίζουν, θα με φροντίζουν και θα χαίρομαι τον ήλιο και την ζωή κάθε μέρα, τέρμα οι έγνοιες και οι σκοτούρες!. Όμως ας επανέλθουμε από τους διακαείς μας λυτρωτικούς πόθους στο “εδώ και τώρα”. Για τους γνώστες των εσωτερικών διεργασιών του ΚΙΝΑΛ οι οποίες εμφανίζουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις έντονες σεισμικές δονήσεις με επίκεντρο το κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη, τα όσα παρέθεσε η… καταπιεσμένη “Σοσιαλίστρια” υπό τα σύμβολα του ΚΙΝΑΛ δεν προξενούν ιδιαίτερες εντυπώσεις.

Η εν λόγω Ευρωβουλεύτρια παρεμπιπτόντως, δήλωσε ευθέως στην ίδια συνέντευξη ότι είναι συμπαθής ο Μητσοτάκης και εκφράζει το Κέντρο (εμάς φυσικά δε μας πέφτει λόγος γιατί περί ορέξεως ξέρετε) εξάλλου την ίδια συμπάθεια προφανώς τρέφει στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού σύσσωμη η εργατική τάξη, ενώ παρόμοια συναισθήματα διακατείχαν τις διαμπομπευθείσες οροθετικές επί των ημερών του έτερου μεταρρυθμιστή Ανδρέα Λοβέρδου.

Καλή τύχη σε όλους λοιπόν, γιατί σίγουρα θα τη χρειαστούμε, και για όσες δεν διαθέτουν ούτε σεντς για πλαστική στήθους ή την αγορά ενός αυτοκινήτου, τι να γράψουμε; Λόττο παίζετε;