Λοιπόν 87, να το αφήσω;

Toυ Ιωάννη Δαμίγου

Σαν χασάπης ο ΕΟΔΥ! Σήμερα 87 νεκροί, να το αφήσω; Όχι, έχει χαλάσει η ζυγαριά μας και δείχνει “λάθος” νούμερα! Σιγά μη πέφτει ένα αεροπλάνο την ημέρα! Σιγά μη χάνεται μια πόλη την ημέρα! Θα αλλάξει ζυγαριά ο ΕΟΔΥ, τρόπο μέτρησης, γιατί έτσι δεν βολεύει και την απογραφή πληθυσμού, θα βγούμε…. λιγότεροι.

Θα το μετριάσουμε λίγο το πράγμα, έρχονται και γιορτές και η αγορά θα αυτορυθμιστεί στα πρέποντα νούμερα. Πρέπει να διορθωθεί το νούμερο των θανάτων προς τα κάτω, για να αλλάξει η ψυχολογία των αγοραστών και ειδικότερα των γυναικών που θα επισκεφθούν τα καταστήματα ρούχων.

Εφέτος το χρώμα της μόδας είναι το ….μαύρο, καλύπτει πολλές καταστάσεις. Να μαζευτούν λίγο και οι μαρτυριάρηδες του Τσίπρα, όπως πρότεινε και ο … “δημοσιογράφος”, που διέγραψε οριστικά η ΕΣΗΕΑ. Μόνο τα γραφεία τελετών έχουν τα σωστά και αληθινά νούμερα όλων των θανάτων, από όλα τα νοσήματα. Όλα τα υπόλοιπα είναι νούμερα στην τύχη του τζόκερ και του λόττο, μη σου τύχει!

Όπως σημείωσε και ο …υπουργός, οι θάνατοι ήταν έξω από το πολυτεχνείο! Έτσι και τώρα οι θάνατοι είναι έξω από τις ΜΕΘ και δεν μετράνε! Οι…. ηλεκτροπληξίες από την ΔΕΗ επίσης δεν μετράνε! Δεν ξέρουν οι μακελάρηδες και ξέρεις εσύ; Ίσια και όμοια είστε; Θέλετε και νούμερα! Νούμερα.