Εκδρομές με την όπισθεν

Του Γ. Μαρκάκη

ΜΑΡΚΑΚΗΣΑρχίζει η ελληνική κοινωνία έμπρακτα να κατανοεί, το πως δύο πολιτικοί – ανεμοδούρες έσμιξαν και ταίριαξαν. Τσίπρας και Καμμένος δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, αν παραμερίσεις το γεγονός ότι ο δεύτερος ξεφουρνίζει βουλιμοθυμικά ό,τι και όποτε του κατέβει, είτε βρίσκεται σε ιδιωτικό είτε σε δημόσιο χώρο, ενώ ο πρώτος έχει κάποιο ρεγουλαδόρο κόπτη για να προσπαθήσει, κομψά τάχα μου, να καθυστερήσει φρενάροντας -μάταια βέβαια -τις αμέτρητες εξαγγελίες και απίθανες υποσχέσεις του.

Μάιος του 2016 και ενώ η Κούβα νομιμοποιεί την ιδιωτική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα ανακοινώνουν οι αριστεροί στο Μάξιμουμ πουθενά ότι ιδιωτικοποιούνται συγκοινωνίες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και ΕΛΤΑ και δεκάδες στην ουσία άλλες κρατικές επιχειρήσεις.

Δεν πρέπει να υπάρχει περισσότερο χαμελαιοντική μετάλλαξη από αυτήν του άβγαλτου και αδόκιμου Αλέξη Τσίπρα. Τέτοιες απίστευτες μεταμορφώσεις και αλλαγές στην πολιτική του υπόσταση που θα έδινε σαφώς δεκαπλάσια περισσότερα χρήματα σε απόδοση στοιχήματος -προσφιλές σπορ τα τελευταία χρόνια στο υπουργικό συμβούλιο – και απο αυτήν την τεραστίων διαστάσεων έκπληξη της πρωταθλήτριας Λέστερ στην Αγγλία.

Ποιος τολμούσε πριν λίγα χρόνια να ποντάρει σε αυτήν την ξέφρενη πυροτεχνική πορεία που διαγράφει ο σημερινός ΠΘ ;

Ο άνθρωπος πέρασε μέσα απο ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγα καλοκαίρια, μετά ΠΑΣΟΚικά ακινητοποιεί την ΝΔ με κεφαλοκλείδωμα και τώρα Θατσερικά αφήνει ξερούς όλους τους συντρόφους του. Τάβλα όλοι.

Ο κυρ Μανώλης τον μυρίστηκε εδώ και καιρό, ο Μίκης τον κράζει και τον γελoιοποιεί, ο Αλέκος τον βλέπει να πρωταγωνιστεί στους εφιάλτες του τα βράδια και το διαλυμένο κόμμα του, παρατηρεί τον αρχηγό να οδηγεί το καραβάνι στα τυφλά.

Το δράμα κορυφώνεται τις τελευταίες μέρες μεγαλώνει όταν ο ασθμαίνων συνοδοιπόρος του δηλώνει επίσημα ότι η κυβέρνηση φέρεται και άγεται παράνομα και αντισυνταγματικά !

Αυτό το διπλό δίδυμο το παίζεις τριπλή και το χάνεις !

Πιστεύω πως αν γίνονταν ποτέ του στρατηγός τότε όλα του τα παράσημα θα τα συγκέντρωνε καρφιτσωμένα στην πλάτη του, αφού θα τα αποκτούσε στην οπισθοχώρηση. Όπως κάνει σήμερα δηλαδή παρασέρνοντας όλη την χώρα χωρίς κανένα πλάνο.

Εκδρομές με την όπισθεν.

——

“…Δεκαετίες βιώναμε μια πλαστή κωμωδία και γελούσαμε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Σήμερα βιώνουμε την απόλυτη τραγωδία και έχουμε πολλούς λόγους και αιτίες για αυτό”.

Ο Γιώργος Μαρκάκης είναι παραγωγός ραδιοφώνου