Της Πάολας Ψαρρού
ΥΛΙΚΑ
350γρ βούτυρο
350γρ ζάχαρη
5 αυγά
150ml γάλα εβαπορέ (αδιάλυτο)
1 βανίλια
400γρ αλεύρι (που φουσκώνει μόνο του)
100γρ αμυγδαλόψιχα αλεσμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε την βανίλια, τα αυγά ένα-ένα και το γάλα.
Τελευταία βάζουμε το αμύγδαλο και το αλεύρι.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε πολύ ελαφρά μια φόρμα και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 60΄ περίπου.
Διακοσμούμε με φιλέ αμυγδάλου ή με ζάχαρη άχνη.
Σημ.: Χρησιμοποιούμε φόρμα διαμέτρου 26εκ.
Καλή επιτυχία & Καλή Χρονιά!