Απίστευτος Άδωνις; Τώρα καταγγέλλει τον πατέρα Μητσοτάκη μέσω… Ανδρέα Παπανδρέου

Είδαμε και ακούσαμε πολλά από τον φοβερό και τρομερό Άδωνι Γεωργιάδη από τότε που ακούστηκε το όνομά του στο σκάνδαλο Novartis και ερευνάται από τη Δικαιοσύνη μαζί με άλλους για δωροληψία. Κατήγγειλε τον Τσίπρα, την Τουλουπάκη, τον Παπαγγελόπουλο, την ίδια την εταιρία και άλλα ωραία και διασκεδαστικά. Αλλά δεν τελειώσαμε.

Τώρα καταγγέλλει τον Τσίπρα μέσω Ανδρέα Παπανδρέου για το 1989- το «βρόμικο 89».  Μόνο που έτσι στην ουσία  καταγγέλλει τον Κώστα Μητσοτάκη, πατέρα του Κυριάκου.  Ο κύριος  αντιπρόεδρος. Προτάσσει κάτι που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για τη δίωξη του.

«Ότι χωρίς πραγματικά κανένα, και τονίζω κανένα, αποδεικτικό στοιχείο, μείναμε στις υποψίες και στις εικασίες. Στέλνουν πρωθυπουργό 8 ετών στη δικαιοσύνη. Βεβαίως η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της, πιστεύουμε σε αυτό και η αλήθεια θα λάμψει. Αλλά το ότι ουσιαστικά ένας πολιτικός διωγμός πήρε αυτή τη μορφή είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο για τον τόπο.

Σκεφτείτε αν κάποια νέα πλειοψηφία, στο μέλλον, δεν μιλώ ούτε για τις επόμενες εκλογές, η κάθε πλειοψηφία αποφασίζει να στείλει στη δικαιοσύνη την τότε αντιπολίτευση που ήταν πριν κυβέρνηση. Αν πολιτικοποιηθεί κατά αυτόν τον τρόπο η πολιτική ζωή της χώρας, μπορεί άραγε ο τόπος να πάει μπροστά;».

Και προσθέτει «Μια και ο Αλέξης θαυμάζει -υποτίθεται- τον Ανδρέα, του αφιερώνω κάτι που είχε πει και ο Αλέξης το ξέχασε όταν έστηνε την σκευωρία Novartis. Και Αλέξη μου τα λάθη πληρώνονται και ενίοτε ακριβά».

Ότι καταγγέλλει ως σκευωρό τον πατέρα Μητσοτάκη, τι να σημαίνει άραγε;