ΤΖΟΚΕΡ: Το τζακ ποτ μοιράζει απόψε 5,6 εκατ. ευρώ

Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σκύδρα για το τυχερό δελτίο των 111.395 ευρώ

Στα 5,6 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το μεγάλο έπαθλο που διεκδικούν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. Αυτή ήταν η 14η συνεχόμενη κλήρωση χωρίς μεγάλο νικητή. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού όμως, βρέθηκε ένας τυχερός που κέρδισε 111.395 ευρώ.

Το τυχερό 5άρι του ΤΖΟΚΕΡ παίχθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ με αριθμό 231667, του Τάσου Μαυρομάτη, το οποίο βρίσκεται στο Μάνδαλο Σκύδρας. «Ήταν ένα δελτίο με πέντε στήλες, με αριθμούς τυχαίας επιλογής και κόστισε μόλις 2,5 ευρώ», εξηγεί ο κ. Μαυρομάτης, σημειώνοντας ότι «δεν έχει αποκαλυφθεί ο νικητής, αν και είμαστε μικρή κοινωνία».

cid:image002.jpg@01D7724C.53A45AC0

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του Τάσου Μαυρομάτη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια. «Άνοιξε το πρακτορείο η μητέρα μου το 1986 και πέρασε στα χέρια μου το 2014. Σήμερα, είμαστε το μοναδικό κατάστημα ΟΠΑΠ στα πέντε χωριά της ευρύτερης περιοχής. Το έπαθλο των 111.395 ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας μέχρι στιγμής. Ήμουν μικρός, αλλά θυμάμαι ότι τη δεκαετία του ’90 είχαμε δώσει γύρω στα 5 εκατομμύρια δραχμές στο ΛΟΤΤΟ. Έκτοτε βέβαια έχουν υπάρξει και άλλα έπαθλα σε διάφορα παιχνίδια», αναφέρει ο κ. Μαυρομάτης.

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων

Στα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ καταθέτουν από το πρωί τα δελτία τους για να πάρουν μέρος στην αποψινή κλήρωση για τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ.

cid:image004.jpg@01D7724C.53A45AC0

«Τα τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ πάντα αυξάνουν το ενδιαφέρον του κόσμου, που έρχεται στο κατάστημά μας για να δοκιμάσει την τύχη του. Οι παίκτες έχουν ανταποκριθεί θετικά στην προσθήκη της έξτρα κλήρωσης κάθε Τρίτη, όπως η αποψινή που μοιράζει 5,6 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό θα διεκδικήσουν όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 απόψε», τονίζει ο κ. Μαυρομάτης. Και προσθέτει «στο κατάστημά μας τηρούμε όλα τα μέτρα, ώστε να είμαστε ένας ασφαλής προορισμός διασκέδασης».

Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους και διαδικτυακά στο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.