Άπαιχτο: διώχνουν τη Φώφη… φεύγοντας!

Μια ιδιαιτέρως ευφυής ιδέα διακινείται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, Κινάλ, ή  όπως αλλιώς ονομάζεται το ΙΧ κόμμα της  Φώφης Γεννηματά.   

Επειδή δεν ίδρωσε το αυτί της από τις καταγγελίες για το επικείμενο “συνέδριο”  που δεν είναι συνέδριο, στελέχη και απλά μέλη ετοιμάζονται να την αιφνιδιάσουν: θα της δείξουν την έξοδο …απουσιάζοντας.

Όχι μόνο όσοι έχουν υπογράψει το κείμενο που διακινεί ο Γερουλάνος,  και όσοι την έχουν καταγγείλει  ήδη,  αλλά και στελέχη που δεν έχουν τοποθετηθεί ως τώρα για να την αποδοκιμάσουν δεν θα παραστούν στη σύναξη. 

Η Γεννηματά ήδη έχει “φάει πόρτα”  στην προσπάθειά της να φέρει στο “συνέδριό” της τους προκατόχους της. Ο Γ. Παπανδρέου σφυρίζει αδιάφορα. Ο Βαγγ. Βενιζέλος είναι εξοργισμένος με την απρέπεια που έκανε να τον καλέσει.

Ο Κ. Σημίτης ζυγίζει την πίεση που του άσκησε η ίδια- με το δεδομένο ότι με δικές του υποδείξεις κατάργησε το ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί να την αφήσει μόνη.

Αυτοί που ξέρουν τα εσωτερικά του μαγαζιού λένε ότι, όπως και να εξελιχθεί το “συνέδριο”, η αντίστροφη μέτρηση για τη Γεννηματά άρχισε.

Θα έχει το τέλος που η ίδια προετοίμασε για τον εαυτό της.