Αναμνήσεις από το μέλλον: Πρόβα Εμφυλίου

Του Μέλιου Ανδρικόπουλου

‘Την Κυριακή που μας πέρασε, στις φυλακές του Αυλώνα, στο σωφρονιστικό κατάστημα, νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με κάποιους μάλιστα να τραυματίζονται σοβαρά. Κάποιοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.Οι νεαροί κρατούμενοι, είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες. Στη μία ομάδα υπήρχαν Έλληνες, Αλβανοί, και Ρομά (τσιγγάνοι).Στην άλλη ομάδα ήταν Αφρικανοί, Ασιάτες ,και Άραβες. Συγκρούστηκαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες, σε μια προσπάθεια ,να υπερισχύσει η μία έναντι της άλλης, κάνοντας επίδειξη ισχύος για το γνωστό ”κουμάντο΄΄ μέσα στη φυλακή.

Είναι προφανές, ότι οι ”εικόνες” αυτές, είναι μία ”μικρογραφία” ,του τι πρόκειται να επακολουθήσει -στο μέλλον- στην ελληνική επικράτεια…

1. Στη χώρα μας έχουν εισέλθει ΠΑΡΑΝΟΜΑ 3.000.000 Αφρασιάτες. Δεδομένου ότι οι Έλληνες έχουν γεράσει και οι περισσότεροι είναι γυναικόπαιδα και άνθρωποι με πολλά προβλήματα υγείας, είναι προφανές ότι ΗΔΗ αποτελούν την ουσιαστική πλειοψηφία στη χώρα μας. Μία ”σπίθα ” αρκεί , για να γίνει στη χώρα μας, όχι ”της Γαλλίας” αλλά ”του Κονγκό”, όπου 70 αντιμαχόμενες φατρίες έχουν μετατρέψει τη χώρα τους σε κόλαση. Και αυτό ,δεν είναι καθόλου δύσκολο να συμβεί. Είναι τρομερά οργανωμένοι, είναι καλά πληροφορημένοι και διαθέτουν σημαντικά κεφάλαια από διαφόρους ”φορείς”, ντόπιους και ξένους που τους χρηματοδοτούν…

2. Η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί πλέον να προστατέψει τον ελληνικό πληθυσμό. Όταν ιδρύθηκε (το 1984), υπήρχαν άλλες πληθυσμιακές προδιαγραφές που σήμερα έχουν ανατραπεί απόλυτα. Κατά συνέπεια, η ΕΛ.ΑΣ, δεν γνωρίζει με ποιόν τρόπο να προσφέρει ασφάλεια στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες.Σήμερα παρατηρούμε μία διαρκώς αυξανόμενη βαριά εγκληματικότητα , από διάφορα άτομα, που δεν γνωρίζουμε ούτε τη χώρα προέλευσής τους, ούτε τα πραγματικά τους στοιχεία, ούτε το παρελθόν τους!!

3 . Στις φυλακές της χώρας, ”φιλοξενούνται” σε ποσοστό πάνω από 70% αραβοαφρασιάτες ,που έχουν διαπράξει κακουργηματικές πράξεις(ληστείες και δολοφονίες).Η βαριά αυτή εγκληματικότητα ,αυξάνεται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς. Σύντομα η χώρα, πρέπει να κατασκευάσει και πολλές άλλες φυλακές, για να χωρέσουν όλοι αυτοί οι εγκληματίες, διαφορετικά ,οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές είναι υποχρεωμένες να τους αφήνουν ελεύθερους, αφού πλέον στις ήδη υπάρχουσες φυλακές δεν χωράνε άλλοι κρατούμενοι.

4 .Αποτελεί πάντως ειρωνεία, το γεγονός ότι στην Ελλάδα, που ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα είναι ”αλυσοδεμένοι χειροπόδαρα” με δεκάδες τρόπους , από ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες του κράτους και του δημοσίου ,η Ελληνική Πολιτεία να ανέχεται να εισέρχονται στην επικράτειά της , εκατομμύρια άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε, ούτε το πραγματικό τους όνομα, ούτε τη χώρα προέλευσής τους, ούτε την πραγματική τους ηλικία!! Είναι γνωστό, πως όταν εισέρχονται -παράνομα- στη χώρα μας ,το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να καταστρέψουν τα έγγραφά τους, ώστε να δηλώνουν κατά περίπτωση διαφορετικά στοιχεία!! Και αυτούς τους παντελώς άγνωστους -από όλες τις απόψεις- το ελληνικό κράτος να τους αντιμετωπίζει όλους σαν κατατρεγμένους πρόσφυγες και ταλαίπωρους μετανάστες !! Η τεράστια αυτή ανοχή που επιδεικνύει το το ελληνικό κράτος σε όλους αυτούς, στρέφεται άμεσα εναντίον των Ελλήνων και των Ελληνίδων!! Αυτή την κρατική αδυναμία και ανοχή -δυστυχώς- πολλοί Έλληνες και πολλές Ελληνίδες την έχουν πληρώσει με την ίδια τους τη Ζωή!!

5 .Το μέγα στοίχημα που καλείται να κερδίσει η σημερινή κυβέρνηση στο όνομα του Ελληνικού Λαού, είναι να λάβει -άμεσα-σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου!! Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ ότι επιφανειακά φαίνονται!!Σήμερα το πρόβλημα είναι υπαρκτό και τεράστιο. Αύριο όμως θα είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της χώρας, με πολύ πίσω το οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα!!

6 .Είναι προφανές, ότι ο Ελληνικός Λαός, πρέπει να εξοικειωθεί και να μάθει να λαμβάνει σοβαρά μέτρα αυτοπροστασίας από ενδεχόμενους εισβολείς στην οικία του, μέχρι η πολιτεία να αποφασίσει να πράξει το καθήκον της, που προς το παρόν αργεί πολύ…Άμεση και επιτακτική είναι και η αλλαγή της νομοθεσίας, για την περίπτωση αυτοάμυνας ,μέσα στην οικία από ενδεχόμενους εισβολείς. Η αντιμετώπιση του εισβολέα, καθίσταται αναγκαία και επιτακτική ,με κάθε μέσο και τρόπο…Δεν θέλουμε άλλες χαμένες ζωές αθώων Ελλήνων και Ελληνίδων μέσα στο σπίτι τους από παράνομα εισερχόμενους εισβολείς….

7 . Η κυβέρνηση πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια , ώστε να επιστρέψουν στη χώρα μας όλοι οι ξενιτεμένοι Έλληνες ,όλες οι ξενιτεμένες Ελληνίδες. Είτε βρίσκονται στο εξωτερικό για σπουδές και εργασία είτε για άλλους λόγους, πρέπει να δοθούν σοβαρά κίνητρα, ώστε να επιστρέψει ο ξενιτεμένος ανθός της Ελληνικής κοινωνίας!!Η κυβέρνηση πρέπει επίσης να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει ποτέ, ούτε Γαλλία, ούτε Αμερική.

Η Γαλλία ”την πάτησε”, διότι όλοι οι γαλλόφωνοι πληθυσμοί των αποικιών της, μετανάστευσαν στη Γαλλία. Σήμερα αντιμετωπίζει ένα τεράστιο μη διαχειρίσιμο πρόβλημα. Οι ΗΠΑ είχαν μεταφέρει εκατομμύρια δούλους από την Αφρική για να δουλέψουν στις φυτείες τους. Σήμερα στην Αμερική οι μαύροι είναι πανίσχυροι και αριθμητικά περισσότεροι από τους λευκούς. Η Ελλάδα όμως, ούτε αποικίες είχε ποτέ, ούτε κάλεσε κανέναν, από ασιατικές και αφρικανικές χώρες. Για αυτό το λόγο και καλείται να λάβει άμεσα μέτρα, για αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου, προτού είναι πολύ, πολύ αργά…