Γελάει η Ευρώπη με τη ΝΔ και τον Βέμπερ

Ένα “άνοιγμα” και μια “πρωτοβουλία” πήγαν να στήσουν για τον Μητσοτάκη οι δικοί του και τον έκαναν ρεζίλι. Όλη η Ευρώπη γελάει με όσα του συμβαίνουν με τον Βέμπερ. Με τον οποίο έπιασε κολεγιά, άγνωστο με ποιο τρόπο, χωρίς να λάβει υπόψη του το πολιτικό ποιόν του.

Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε το σπουδαίο γιατί ήταν σ’ αυτούς που υπέγραψε στην υποψηφιότητα Βέμπερ για τη Κομισιόν. Μόνο που αυτό πέφτει και τον πλακώνει τώρα.

Ο Βαυαρός έβαλε μπροστά την πολιτική του απέναντι στη Τουρκία που είναι σε αντίθεση με την πολιτική της Ελλάδας. Η ΝΔ έφαγε την κρυάδα όταν άκουσε να λέει ότι θα ζητήσει να σταματήσει ο διάλογος με την Τουρκία και αναγκάσθηκε να το καταψηφίσει στο Ευρωκοινοβούλιο. Αλλά εξακολουθεί να τον στηρίζει για πρόεδρο.

Δηλαδή στηρίζει να γίνει πρόεδρος στην Επιτροπή κάποιος που υπόσχεται να κάνει αμέσως αυτό που η ίδια η ΝΔ καταψήφισε. Τσίρκο.

ΥΓ: Επίσης έχει πλάκα η σπουδή με την οποία ο Μητσοτάκης έστειλε γράμμα για την έξοδο του Όρμπαν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Μέχρι που ο Βέμπερ τα βρήκε μαζί του και έμεινε με την επιστολή στο χέρι. Γιατί βλέπετε υπήρχαν άλλα δέκα κόμματα που ζητούσαν να φύγε ο Ούγγρος. Αλλά ξέρουν τον Βέμπερ και δεν έστειλαν ραβασάκια να εκτίθενται.

Ο Κοινοβουλευτικός