Γιάννης Ραγκούσης: “Το βούλευμα καταδίκασε πρακτικές Μαφίας, τώρα θα καταδικαστούν και πολιτικά”

Συνέντευξη στο Κόκκινο

«Επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την ίδια την Δικαιοσύνη, επιδίωξαν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα, το απόστημα πρέπει να σπάσει»

«Το βούλευμα αυτό είναι πραγματική στιγμή γιορτής για το κράτος Δικαίου και τη δημοκρατία στην πατρίδα μας», δήλωσε Στο Κόκκινο 105.5 και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Β’ Πειραιά. «Με τον πιο κατηγορηματικό και το πλέον αρμόδιο τρόπο, κατέληξε πως όλοι όσοι ισχυρίζονταν πως δεν υπήρχε σκάνδαλο Novartis, πως όλη η ιστορία στήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έλεγαν ψέματα στον ελληνικό λαό. Αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι πως το κύκλωμα που στήθηκε στην Ελλάδα, στήθηκε από εκείνους που έως τώρα μιλούσαν για σκευωρία», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, «όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, εμείς θα τους πάμε μέχρι τέλους, με βάση όσα προβλέπουν οι νόμοι και το Σύνταγμα του κράτους. Λέμε πολύ καθαρά πως δεν θα κάνουμε πίσω, κι έτσι θα προσφέρουμε ανεκτίμητη υπηρεσία στην ίδια τη δημοκρατία. Το απόστημα πρέπει να σπάσει. Το σχέδιο αυτό ήταν ό,τι πιο ακραίο και αντισυνταγματικό μπορούσε να συλλάβει ανθρώπινος νους. Επιδίωξαν να αντιστρέψουν τους ρόλους, την ίδια την πραγματικότητα. Επιχείρησαν να ποινικοποιήσουν την ίδια την δικαιοσύνη στη χώρα. Αυτά είναι πρακτικές Μαφίας που καταδικάστηκαν από το βούλευμα. Ήρθε η ώρα να καταδικαστούν και πολιτικά, όσο κι αν επιμένουν στην πρακτική της αποσιώπησης. Η αλήθεια είναι με το μέρος μας, έχουμε στο πλευρό μας την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ