Γιατί τα μπερδεύει ο Παπαδημούλης;

 Και να θέλεις να αγιάσεις ο Δημ. Παπαδημούλης δεν σ’ αφήνει με τις αντιδράσεις του κάθε φορά που του υπενθυμίζουν την περιουσία του.

Αυτή τη φορά υπενθύμισε αυτό που δεν αμφισβητεί κανένας: «Έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα”.

Μετά έκανε αντι-ΝΔ  κήρυγμα: “Τα δηλώνω και φορολογούμαι γι’ αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από of shore και αχυρανθρώπους“.

Έριξε και λίγο Αριστερά: «Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας“.

Για να καταλήξει: “Ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών”.

Εδώ αρχίζει να μπάζει το πράγμα. Πρώτο, ομολογεί ότι αυτό δεν το κάνει από επιφοίτηση αλληλεγγύης, αλλά «επειδή η Ν.Δ. επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς”.

Και δεύτερο τα μπερδεύει: Αντί να υπογράφει ενοικιαστήρια, να εισπράττει ενοίκια, να βρίσκει πόσα λεφτά του μένουν “καθαρά” και να τα στέλνει εκεί που λέει, γιατί δεν δίνει εξ αρχής δωρεάν τα σπίτια του, να έχει το κεφάλι του ήσυχο;