Δυνατό πρόγραμμα σήμερα με δύο ντέρμπι στην Ιταλία

  Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα σε όλους τους αγώνες των Serie A, Premier League, Bundesliga και play off Super League έως τη Δευτέρα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Το ποδοσφαιρικό μενού είναι πλούσιο και σήμερα με αγώνες από τη Serie A, την Premier League, τη La Liga και πολλά ακόμα πρωταθλήματα.

Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι στην Ιταλία, Ρόμα-Αταλάντα (19:30) και Νάπολι-Λάτσιο (21:45). Και οι τέσσερις ομάδες δίνουν μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Στην Premier League η Λέστερ θέλει να κάνει απόψε (22:00) ένα ακόμα βήμα για το Champions League κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η προσφορά για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το Offer Zone τουPamestoixima.gr περιλαμβάνει τα 3 σημερινά παιχνίδια της Serie A και της Premier League.

Οι αγώνες Ρόμα-Αταλάντα, Νάπολι-Λάτσιο και Λέστερ-Γουέστ Μπρομ προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Κάθε ημέρα, έως τη Δευτέρα, όλοι οι αγώνες της Serie A, της Premier League, της Bundesliga και των play off της Super League θα προσφέρονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Πολλαπλά σκορ και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις

Για όλα τα παιχνίδια θα βρείτε στο Pamestoixima.gr πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Συνεχίζονται καθημερινά και οι προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις για τριάδες και πολλαπλά σκορ.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1,1-1 και 1-2 για τον αγώνα Νάπολι-Λάτσιο.

Η τριάδα έχει αγώνες από την Premier League, τη Serie A και τη La Liga. Περιλαμβάνει τα Over 2,5 γκολ στο παιχνίδι Λέστερ-Γουέστ Μπρομ, το σκοράρισμα από τον Ινσίνιε στο ντέρμπι Νάπολι-Λάτσιο και το πρώτο γκολ από τον Μέσι στο ματς Μπαρτσελόνα-Χετάφε. 

Cross Sports με Serie A και Euroleague

Προσφέρονται και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Για παράδειγμα, σήμερα οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν αν θα είναι περισσότερα τα συνολικά σουτ προς την εστία στον αγώνα της Serie A Νάπολι-Λάτσιο ή το σύνολο των πόντων και ασίστ του Τζέισι Κάρολ στο παιχνίδι της Euroleague Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης.