Ειρήνη Αγαπηδάκη: Φόβος

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

Είναι άγνωστο πώς ένας άνθρωπος της καλής κοινωνίας έθεσε υπό την προστασία του ένα αγοραίο τρολ, που σταδιοδρομούσε στην χυδαία πλευρά του Διαδικτύου βρίζοντας Συριζαίους.

Οι παροικούντες ισχυρίζονται ότι σε δυο υπουργεία οι επικεφαλής είναι με σύμβαση έργου: θα κάνουν μια δουλειά και θα αντικατασταθούν από υφισταμένους τους.

Στο υπουργείο Εξωτερικών ο Γ. Γεραπετρίτης κάνει τη θητεία του στα ελληνοτουρκικά, μέχρι να πάρει τη θέση του η θρυλική Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου, υφυπουργός του σήμερα και σαρξ εκ της σαρκός της οικογένειας Μητσοτάκη- που αλώνισε στο υπουργείο εξ αρχής. Ρωτήστε και τον Δένδια.

Ο καθηγητής ωστόσο έχει δέσει το γάιδαρό του και θα μετακομίσει στη Βρυξέλλες, ως επίτροπος.

Στο υπουργείο Υγείας ο Χρυσοχοΐδης θα ετοιμάσει τον ενταφιασμό του δημόσιου συστήματος Υγείας και θα παραδώσει στην φοβερή και τρομερή Ειρήνη Αγαπηδάκη, ενώ μέλλον του είναι άδηλο.

Ο καημός της Αγαπηδάκη να γίνει αφεντικό στην Υγεία, απεικονίζει την εμπιστοσύνη του γνωστού και μη εξαιρετέου Δοξιάδη που, ως πρόσωπο που επηρεάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την ιδιότητα του …θεωρητικού, την ανάδειξε και τη στηρίζει.

Είναι άγνωστο πώς ένας άνθρωπος της καλής κοινωνίας έθεσε υπό την προστασία του ένα αγοραίο τρολ, που σταδιοδρομούσε στην χυδαία πλευρά του Διαδικτύου βρίζοντας Συριζαίους.

Η επιτομή της υποστάθμης: «Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα καβάκια του στο γιο -γιο και εκείνος σκέφτεται “για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα!”».

Άφταστη στην πεζοδρομιακή γελοιότητα: «Αλέξη, δεν κάνεις για πολιτικός, είσαι ανήθικος» ή «Λέγαμε να φύγεις με εκλογές, αλλά λύσσαξες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού».

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις… Στα κατορθώματα του Δοξιάδη συγκαταλέγονται η ανακάλυψη σχεδίου δολοφονίας του από τη σύζυγό του, ο κανιβαλισμός της Φρίντα Λιάππα- τον έκαναν με τα κρεμμυδάκια η Μελίνα με τον Θ. Αγγελόπουλο- και κάτι ψιλές από την ΕΣΗΕΑ ,όταν ζήτησε την απόλυση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μανιάτη, για να προστατεύσει την Αγαπηδάκη.

Τελικά την φύτεψε στην κορυφή του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ – κάνοντας τα κόκαλα του Παν. Κανελλόπουλου και άλλων να τρίζουν- και από εκεί ο Μητσοτάκης την υπουργοποίησε ως γκαουλάιτερ στον Χρυσοχοΐδη.

Ερήμην του αποφάσισε να συνταγογραφούνται τα αντιγριπικά εμβόλια, έβγαλε στα κάγκελα πολίτες και φαρμακοποιούς, οπότε αναγκάσθηκαν από το μέγαρο Μαξίμου να τη μαζέψουν, αλλά το καλό ήλθε μετά.

Οργισμένος ο, αθυρόστομος, φαρμακοβιομήχανος Δημ. Γιαννακόπουλος της έριξε στο Δόξα πατρί: «έχει πληρωθεί» και «άλλες εταιρίες της έδωσαν τη διατριβή της».

Αν η Ελλάδα ήταν χώρα χωρίς Μητσοτάκη, Δοξιάδη και τα επακόλουθα της εξουσίας τους, η κυρία είτε θα έπαιρνε αμέσως πόδι, είτε ως κατονομασθείσα για διαφθορά, θα έστελνε τον Γιαννακόπουλο στο δικαστήριο.

Ότι μέχρι στιγμής δεν αντιδρά κανένας κυβερνητικός παράγοντας δείχνει ότι κάτι συμβαίνει…μεταξύ τους.

Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις είναι ο φόβος της αλήθειας.

ΑΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR