Η Ελένη Τουλουπάκη τους στοιχειώνει

Του Γ.Τεκίδη

Όλα εδώ πληρώνονται, λέει, ο θυμόσοφος λαός μας και δεν έχει άδικο. Την ανθρώπινη απαξία, την περιφρόνηση στην αλήθεια, την  επιβολή δια της ισχύος του άδικου, του βαφτισμένου με άτιμα μέσα και σκοτεινές μεθοδεύσεις ως δίκιο, έρχεται η ώρα αργά η γρήγορα που μια υπέρτερη των ανθρωπίνων δύναμη,  η  αποκαλούμενη και Θεία Δίκη , να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που μία λειτουργός της δικαιοσύνης, μία αντιεισαγγελέας κατά της διαφθοράς, τόλμησε να κάνει την δουλειά της, μακριά από σκοπιμότητες και τους γνωστούς επηρεασμούς, με οδηγό της την συνείδηση και  την επαγγελματική της επάρκεια. Έλα όμως που στην έρευνα της για το σκάνδαλο NOVARTIS –  το ορφανό σκάνδαλο, το καραμπινάτα υπαρκτό που το βάφτισαν σκευωρία και έκτοτε θρηνεί στη γωνία περιμένοντας κι αυτό δικαίωση – σκόνταψε στους νονούς του, σε αυτούς που το ονομάτισαν “σκευωρία”. Αυτούς που με στοιχεία και σοβαρές ενδείξεις η άξια δικαστικός παρέπεμψε για δωροληψία.

Οποία… ασέβεια , θράσος και περιφρόνηση της κυρίας αυτής, απέναντι σε πρωταγωνιστές της ιλουστρασιόν εικόνας της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου. Πώς τόλμησε η απερίσκεπτη να επιμένει να ελέγχει πολιτικά μεγαθήρια του επιπέδου ενός Α. Λοβέρδου, ενός  Αδ. Γεωργιάδη, ενός Δ. Αβραμόπουλου και μιας σειράς άλλων αστέρων που ενεπλάκησαν στην αμαρτωλή φαρμακευτική ιστορία.  Τόλμησε η ακατανόμαστη και  επιχείρησε να …αμαυρώσει τις λαμπρές από κάθε άποψη διαδρομές πολιτικών γιγάντων αυτής της χώρας. Γιγάντων που η πατρίς τους χρωστά για τις υπηρεσίες τους και ταυτόχρονα θα πρέπει και να τους…ευγνωμονεί.  Και επειδή τέτοια ξετσιπωσιά και αδικία δεν την αντέχει ανθρώπου νους, σύντομα έλαμψε η …αλήθεια , η από τους ειδικούς για την κατασκευή τέτοιου είδους αλήθεια και ο κάθε κατεργάρης πάει στο πάγκο του.

Οι αναρχοαναθρεμένοι  του Σύριζα, λοιπόν, έστησαν, μαγείρεψαν ολόκληρη σκευωρία, συνομωσία  πες καλύτερα, με όργανα τον Δ. Παπαγγελόπουλο, τον αποκαλούμενο στο πλαίσιο μιας μαύρης πλάκας και Ρασπούτιν, την Ελ. Τουλουπάκη  και άλλους  πρόθυμους, προκειμένου να… κηλιδώσουν και να συκοφαντήσουν τους παραπάνω πολιτικούς αδάμαντες, πλήττοντας παράλληλα και την υπεράνω κάθε υποψίας πολιτική παράταξη στην οποία ανήκουν. Τρέχει και δεν φτάνει μέχρι και σήμερα η κ.Τουλουπάκη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.  Προανακριτικές της βουλής για τον…Ρασπούτιν και παραπομπή του στο ειδικό δικαστήριο. Για να μάθουν μια και καλή άπαντες ότι το κράτος δικαίου του Κυρ. Μητσοτάκη δεν παίζει με αυτά τα ζητήματα.

Να όμως που ο απρόβλεπτος και ως δια μηχανής παράγων, έρχεται και κάνει ο αθεόφοβος άνω –κάτω την καλοστημένη παράσταση, ανατρέπει την γλυκιά ιστορία, την ιστορία που πιστώνει με δάφνες αλήθειας και δικαιοσύνης τον Κυριάκο και αφήνει αμήχανους τους εμπνευστές της. Ο βασικός μάρτυρας των κατηγοριών των…επίορκων σκευωρών, ο  αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αγγελής Ι. παραπέμπεται για παράβαση καθήκοντος. Είναι ο κύριος αυτός που αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία των Αμερικανικών υπηρεσιών, σχετικά  με λογαριασμό τραπέζης στενού συγγενικού προσώπου πρώην υπουργού της ΝΔ, λογαριασμού έχοντα σχέση με τη NOVARTIS.

Και γελάει ο κάθε πικραμένος, ο κάθε απογοητευμένος σε αυτή τη χώρα και πεπεισμένος ότι με αυτή την κυβέρνηση και αυτό τον πρωθυπουργό, η δικαιοσύνη αυτοκτόνησε. Γελάει και θα γελάσει και σύντομα ο κάθε πικραμένος σε αυτή τη χώρα, γιατί αυτή η κακοποιημένη και διασυρόμενη από την ακροδεξιά δικαιοσύνη, ακόμη δεν είπε την τελευταία της κουβέντα.