Η Κροατία μπορεί να προκριθεί στον τελικό;

20 ημέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο 

 

Είκοσι ημέρες απομένουν για να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι 32 φιναλίστ προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, με στόχο αρχικά την πρόκριση από τον όμιλο. Μία από τις ομάδες, που έχει βάλει ψηλά τον πήχη, είναι η Κροατία, η οποία, για να προκριθεί στα τελικά της Ρωσίας, απέκλεισε σε αγώνες μπαράζ την Εθνική μας Ομάδα.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήταν η τρίτη θέση που κατέκτησε το 1998, στη Γαλλία. Στον μικρό τελικό κέρδισε με 2-1 την Ολλανδία. Στις άλλες τρεις συμμετοχές της, σε τελική φάση, το 2002 στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, το 2006 στη Γερμανία και το 2014 στη Βραζιλία, δεν κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο.

Με Αργεντινή, Νιγηρία και Ισλανδία στον τέταρτο όμιλο

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας θα αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο, με αντιπάλους την Αργεντινή, τη Νιγηρία και την Ισλανδία. Θεωρείται φαβορί, μαζί με την Αργεντινή, για την πρόκριση στη φάση των «16».

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές στα δύο φιλικά που θα δώσει η Κροατία, στις 3 Ιουνίου, με τη Βραζιλία, στο Άνφιλντ και στις 8 Ιουνίου, με τη Σενεγάλη, στο Όσιγιεκ. Πολλά είναι τα αστέρια της ομάδας, ανάμεσά τους, οι Λούκα Μόντριτς και Ματέο Κόβασιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ιβάν Ράκιτιτς  της Μπαρτσελόνα, ο Μάριο Μάντζουκιτς της Γιουβέντους, ο Ιβάν Πέρισιτς της Ίντερ, ο Ντάνιελ Σούμπασιτς της Μονακό. Μπορεί η Κροατία να κάνει την έκπληξη και να καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι για την πρόκριση της Κροατίας στον τελικό της 15ης Ιουλίου.

Είκοσι ημέρες, πριν ξεκινήσει η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, υπάρχουν πολλές επιλογές, από το Πάμε Στοίχημα, για όσους θέλουν να ποντάρουν από τώρα. Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και ανά όμιλο, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, την ακριβή σειρά πρόκρισης, το σύνολο των πόντων, το σύνολο των γκολ και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.