Κυριάκος Μητσοτάκης: Φαυλότητα

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

Ελλάδα 2023, εκλογές και Μητσοτάκης. Η φαυλότητα σκοτώνει την πολιτική…

Δεν έχει το Θεό του, χρονιάρες μέρες.

Οργάνωσε αυτοπροσώπως παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και τώρα βάζει τους κεκράκτες του να σπιλώνουν τον δικαστή που δεν υπέκυψε.

Αντί για τη Βουλή, πήγε σε ένα πρωινάδικο και έλεγε πράγματα τα οποία κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει, για την τραγωδία των Τεμπών- υποκρινόμενος ότι «αισθάνεται πολύ βαριά την ευθύνη».

Τι σημαίνει ότι κατ ιδίαν «μπορεί και να έκλαψε»; Ούτε αυτό το ξέρει;

Τι μας νοιάζει αν τα παιδιά του «μπαίνουν στα μέσα μαζικής μεταφοράς» στο… στο εξωτερικό! Γιατί έπρεπε να ανακοινώσει ότι του είπαν «πες μας τι θα κάνεις ώστε να μην ξαναγίνει»;

Έλεος! Το επικοινωνιακό παιχνίδι του Μητσοτάκη για να αποσπάσει ψήφους , είναι ενοχλητικό και προσβάλει τους πολίτες..

Αν θέλει να προστατεύει την οικογένειά του να μην την αναρτά διαρκώς στο Διαδίκτυο. Και αν θέλει να «εξομολογηθεί» δημοσίως, άλλα πρέπει να πει. Ουδόλως ενδιαφέρει το «τατουάζ της Μαρέβας με το δελφίνι, που του αρέσει».

Ενδιαφέρει όμως πως αποκτούν, μαζί και χωριστά, περιουσιακά – στην Τήνο, τα Χανιά , το Παρίσι – και δηλώνουν ότι θέλουν.

Ότι διοικούν ως οικογενειακό τσιφλίκι ένα κόμμα που χρωστάει περισσότερα από τετρακόσια δισ. ευρώ-και δεν θα αποπληρωθούν ποτέ.

Ότι παραβίαζαν την καραντίνα, ο ένας για να κάνει ποδηλατάδα στην Πεντέλη και η άλλη για να συνοδεύει στην Καλαμάτα Γάλλους μόδιστρους.

Ότι έχουν εγκαταστήσει ένα σύστημα διακυβέρνησης που καταλύει τους θεσμούς με την αδιαφάνεια, την ανοχή σε εγκλήματα και τη συγκάλυψη της σήψης, και της διαφθοράς.

Ακριβώς δίπλα στο πρωθυπουργικό γραφείο στήθηκε ο μηχανισμός παρακολούθησης και κάνει ότι δεν έχει ιδέα.

Ζητάει από τον Αμερικανό πρέσβη να δηλώσει ότι αν δεν εκλεγεί ο ίδιος, θα χαλάσουν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Στο όνομα των οποίων ασκεί μειοδοτικές πολιτικές στο Αιγαίο και την Κύπρο, όπως κατήγγειλε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Προσπαθεί να στήσει εκλογές με φθηνά υλικά, ισχυριζόμενος ότι ο Τσίπρας κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή , θα ανοίξει τα σύνορα και θα πλημυρίσει η χώρα από μετανάστες και στην πανδημία έκανε …σαμποτάζ.

Δίνει συνέντευξη σε μια νεαρή και την κοροϊδεύει αδίστακτα. Ψεύδεται ότι «όλα τα ΜΜΕ πήραν κρατική διαφήμιση» κα την κατηγορεί για fakenews, όταν του λέει ότι αύξησε τους μετακλητούς.

Επισκέπτεται ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες και τη συνοδό του-για να δει τάχα πώς πάει ένα πρόγραμμα – και το χρησιμοποίει ως ντεκόρ, κουβαλώντας τηλεοπτικό συνεργείο για να «γυρίσει» προεκλογικό σποτ.

Εμφανίζεται σε ραδιόφωνα επαρχιών που επισκέπτεται τάχα απροειδοποίητα, όπως έκανε με τον …Ντάλτον στο Θεσσαλικό κάμπο.

Ελλάδα 2023, εκλογές και Μητσοτάκης. Η φαυλότητα σκοτώνει την πολιτική…

ΑΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR