Κύριε Μητσοτάκη, μάθετε επιτέλους από έναν δημόσιο υπάλληλο τι συμβαίνει

Διατυμπανίζετε κύριε Πρωθυπουργέ μας και καυχάσθε ότι εφαρμόσατε ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ στο δημόσιο.Και αυτό το εισπράττουμε οι δημόσιοι υπάλληλοι ως ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Διότι εφαρμόσατε τον θεσμό των Αξιολογήσεων χωρίς να εφαρμοσθεί ο θεσμός των Κρίσεων… δηλαδή βάλατε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα!

Είναι δυνατόν εμένα, υπάλληλο των 1.000 μορίων να με αξιολογήσει με αντικειμενικότητα και υπηρεσιακό ενδιαφέρον η προϊσταμένη που τοποθέτησε ο Περιφερειάρχης και είχε τον καιρό της τοποθέτησης μόνον 400 – 500 μόρια, μόνον;
Δεν θα με βλέπει ανταγωνιστικά, ότι αν βγάλω καλή βαθμολογία θα της πάρω αυτοδικαίως τη θέση όταν κάποτε γίνουν οι νόμιμες κρίσεις (αν ποτέ γίνουν);
Δεν θα θέλει να με υποβαθμίσει για να μην της φάω τη θέση; Αναμενόμενο είναι, όχι μόνον να με υποβαθμίσει αλλά και να την πιάνει υστερία να με τσακίσει, εφόσον είναι τύπος χωρίς ευαίσθητη συνείδηση. Έτσι δημιουργήσατε φυτώρια παρενοχλήσεων, μπούλιγκ και μόμπιγκ στους χώρους εργασίας.

Ακούστε μια αριθμητική απόδειξη: Επί δέκα και δεκατρία χρόνια που είναι τοποθετημένοι σε θέση προϊσταμένου και διευθυντή και γενικού διευθυντή οι ανάξιοι αυτοί υπάλληλοι (εννοώ που τοποθετήθηκαν απευθείας από τον Περιφερειάρχη ή Δήμαρχο, χωρίς να έχουν προβάδισμα και χωρίς να γίνει εφαρμογή της νόμιμης διαδικασίας κρίσεων μέσω προκηρύξεων) έχουν κατοχυρώσει όχι μόνον (νομιμοφανώς παράνομο) πλουτισμό (π.χ. επίδομα περί 500 ευρώ το μήνα) και κύρος / εξουσία αλλά και 165 μόρια με τα οποία ξεπέρασαν τα 150 μόρια του μεταπτυχιακού τίτλου και τα 10 μόρια της ξένης γλώσσας … άρα έσκισαν τους πάντες και αν ποτέ γίνουν κρίσεις θα βγαίνουν οι ίδιοι μέχρι να συνταξιοδοτηθούν.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ:
ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.
ΟΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ-ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ή ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΟΥΝ.

Επομένως, διδάσκετε στον λαό μας κύριοι κυβερνήτες: “ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ” και να αναπτύξουμε ανήθικα προσόντα… Άρα προκαλέσατε ήδη ηθική βλάβη στην κοινωνία, πρέπει με κάποια ρύθμιση να αποζημιώσετε αναδρομικά έστω την ηθική και υλική βλάβη σε εμάς που αδικούμαστε επί 10ετία, καθώς και πρέπει ή από πρόθεση ή αμέλεια πράξεις και παραλείψεις σας να εγγραφούν σε έναν νέο θεσμό Πολιτικού Μητρώου και για εσάς το οποίο να είναι ΕΞΕΤΑΣΤΕΟ, σε έναν θεσμό όπου να σας αξιολογούμε εμείς οι υφιστάμενοι !!!

Τα γνωρίζετε πολύ καλά όλα αυτά. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του λαού μας.

Έργα και όχι ανειλικρινή δάκρυα για τις παρενοχλήσεις, το μπούλιγκ και το μόμπιγκ στους χώρους εργασίας !

Από το zougla.gr