Οι κρυφές συμβάσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με την Palandir και ο ανασχηματισμός…

Του Απόστολου Λουλουδάκη

Τι μηνύματα στέλνει η διαδοχή στο υπουργείο Εσωτερικών ενός πρώην σκληρού της ΚΝΕ ,από τον τσεκουράτο Μάκη Βορίδη, που υπήρξε τα πρώτα δύσκολα χρόνια της μεταπολίτευσης μετά την μεγάλη προδοσία της Κύπρου πρόεδρος της Νεολαίας του Δικτάτορα Παπαδόπουλου… Αναλώσιμα υλικά και οι δύο για ειδικές αποστολές:

Ο πρώτος με όπλο την πολύτιμη διαπαιδαγώγηση στην μεγάλη πολιτική σχολή της μεταπολίτευσης στην νεολαία του ΚΚΕ, και την πλούσια επαγγελματική εμπειρία από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων και επικοινωνίας που έφτιαξαν μαζί με τον γνωστό “”αριστερό”” εργολάβο Καλογρίτσα , διαχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία την στρατηγικής σημασίας νίκη του “”Νεομητσοτακισμού;”. Αρχιτέκτονας της πολιτικής πορείας ενός αμφιλεγόμενου Νεανίσκου στην ηγεσία της ιστορικής παράταξης.

Στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη τον κρίσιμο χρόνο, την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών που το αουτσάιντερ έστειλε στο καναβάτσο τους βαρόνους της Δεξιάς παράταξης. Διαμόρφωσε την επικοινωνία και τις πολύπλοκες σχέσεις με όλο το φάσμα της Ελληνικής διαπλοκής και της εγχώριας παρασιτικής ολιγαρχίας.

Στο πρώτο στάδιο της νίκης του Νεανίσκου της Αγίας Οικογένειας ήταν ο θησαυρός που κάθε ανίκανος ηγέτης θα ήθελε στο πλευρό του. Τώρα αρχίζει το χοντρό παιγνίδι, σε αυτό το στάδιο μετράνε αλλά προσόντα, άλλες διεθνείς διασυνδέσεις και επαφές. Του Τάκη ο κύκλος τελειώνει στο αμαρτωλό τρίγωνο της Αθήνας κάποτε που ήταν στα πάνω του ο υπαρκτός σοσιαλισμός, η μπογιά του Τάκη έφθανε μέχρι την Μόσχα, αλλά η πουτάνα η ζωή τα έφερε ανάποδα και έπρεπε να βγάλει τα προς το ζην.

Σήμερα αλλάζουν οι αντικειμενικές συνθήκες Τάκη, για να θυμηθούμε την διαλεκτική του Μάρξ . Τώρα αρχίζει η μάχη των μαχών ενάντια στις ελαττωματικές ιδέες και οι φέροντες ψυχικά τραύματα από την νεανική τους ηλικία όταν τους παρέσυρε η προπαγάνδα των “”αναρχοκομμουνιστών”” -( μια πρωτότυπη φράση που επινόησε ο χρεοκοπημένος Ελληνικός αστισμός)- και δεν διαθέτουν την στρατιωτική εκπαίδευση του Μάκη, αδειάζουν την γωνία για τους επόμενους, είναι δηλαδή σαν τα γέρικα άλογα που όταν γεράσουν τα σκοτώνουν.

Ο Μάκης διαθέτει κουμπαριές, επαφές προνομιακές σχέσεις με τις νέες ιδέες, με το ανερχόμενο μαζικό πολιτικό κίνημα της Ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, ο άνθρωπος δεν έκρυψε ποτέ ούτε τις ιδέες του, ούτε τις ικανότητες του, ούτε την στράτευση του στην μεγάλη ιδέα της εξολόθρευσης των ελαττωματικών.

Ο Πρωθυπουργός έχει στρατηγική, έχει σχέδιο, έχει εξαιρετικό ταλέντο να επιλέγει τις κατάλληλες πατερίτσες ανάλογα με τα δελτία της ΕΜΥ για να ανέβει στον Υμηττό. Πάντοτε και για κάθε θέμα συμβουλεύεται τους ειδικούς. Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις κρυφές συμβάσεις της Αμερικανικής εταιρίας διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη θα δείξει το μέλλον..

Οι καιροί είναι δύσκολοι, η απομόνωση μας έχει κάνει καχύποπτους, τα αστυνομικά θρίλερ μας έχουν πάρει το μυαλό, ο φόβος, η τρομοκρατία από την προπαγάνδα των ΜΜΕ μας έχουν ξελογιάσει … Ο μεγάλος αδερφός έχει μπει στην ζωή μας για τα καλά.

Ο βίος και η πολιτεία του πολιτικού μας συστήματος , η ατιμωρησία της κλεπτοκρατίας και της διαπλοκής, τα αλλεπάλληλα κτυπήματα στην Δημοκρατία, στους θεσμούς, η απώλεια κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας από το κομματικό κατεστημένο, στο προτεκτοράτο των δανειστών μας επιτρέπει να κάνουμε σενάρια και υποθέσεις που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από τις φαντασιώσεις του Πρωθυπουργού και τα κρυφά ραντεβού του στο όρος του Υμηττού, με τις εξωγήινες υπάρξεις που δεν γίνονται αντιληπτές από τους κοινούς θνητούς…

Τάκη, λυπάμαι πολύ.. Την πάτησες από κάποιον που τον νόμιζες χαζό. Δεν είχες καταλάβει ότι το παιδί δεν ήταν μόνο του…. Τα λεφτά είναι πολλά και τα Deal έξω από τον μικρόκοσμο της γειτονιάς σου δεν τα είχες μυριστεί.. Υποπτεύομαι ότι η Palandir σε έφαγε Τάκη… Εάν δεν έχω δίκιο θα φανεί…. Πάντως ήσουν ο πιο πετυχημένος υπουργός Εσωτερικών της μεταπολίτευσης.

Ο μοναδικός που μπόρεσε και έκοψε την γλώσσα και τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστηματος (Ζουράρης) που ταλαιπώρησε πολύ το Ελληνικό Κράτος από την γέννηση του. Εξαφάνισες από τον πολιτικό χάρτη την Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς να ανοίξει μύτη και τώρα καλές διακοπές στην Ντάτσα του Καλογρίτσα.

Έξω ο πιθηκαλώπηξ από την αυλή του Ρωποπερπερήθρα θα έγραφε ο Ζουράρις. Πάμε για εκλογές, τις πιο κρίσιμες μετά την πτώση της Χούντας εν μέσω μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, μιας παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που θα κορυφωθεί μετά το τέλος της πανδημίας και δεν θα θυμίζει με τίποτε αυτά που ζήσαμε στην πρώτη περίοδο των μνημονίων.

Το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, οι πιέσεις από τους Δυτικούς μας συμμάχους δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα προβλημάτων στα εθνικά θέματα, που η σημερινή κυβέρνηση είναι ανίκανη να διαχειριστεί και ο κίνδυνος μιας νέας εθνικής τραγωδίας παραμονεύει. Ο τελευταίος ανασχηματισμός είναι μια τακτική κίνηση για να αποκρύψουν από τον λαό την μεγάλη πολιτική κρίση που υπάρχει στην χώρα.