Οι “Ταλιμπάν” των Αθηνών

Του Ιωάννη Δαμίγου

Οι φανατικά θρησκευτικοί οπαδοί, οι  δογματικοί, οι ακροδεξιοί, οι οικονομικοί δολοφόνοι και λογής εξουσιαστικές επιβαλλόμενες καθεστωτικές πολιτικές, έχουν ως σκοπό την επικράτηση του ολοκληρωτισμού. Την βίαιη προσαρμογή και αποδοχή των επιλογών τους, κάτω από τον ισχυρισμό “σωτηρίας” τάχα και γνώσης, των εντολοδόχων, οδηγούμενη  από θεϊκή καθοδήγηση και αλήθεια, ως μοναδικοί και επιλεγμένοι μεσάζοντες. Με την ευκαιρία βέβαια ύπαρξης, απαίδευτου κοινού, έτοιμο για αποδοχή σωτήρων, που θα ακολουθήσουν πιστά, φανατικά και τυφλά, τις όποιες υποσχέσεις δοθούν, που θα βρούν χώρο να γεμίσουν τα κενά μυαλά.

Οι “Ταλιμπάν” των Αθηνών, βρήκαν αυτό το κενό στην λογική του λαού, “οπλίστηκαν” ανάλογα, έκαναν έφοδο με υποσχέσεις, λάσπη και λαϊκισμό, εύκολο έρμα για την κάλυψη του κενού της λογικής και κατέλαβαν την εξουσία δημοκρατικά δια ψήφου, για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν αυτό που είχαν αφήσει στην μέση, με εξαιρετική ταχύτητα και επιτυχία. Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, ανατίναξαν τα αρχαία αγάλματα και χτίσματα πολιτισμού και οι δικοί μας πολιτικοί “Ταλιμπάν”, διαμελίζουν την αρχαία αγορά στην Θεσσαλονίκη και μπετονιάρουν την Ακρόπολη, με ανάλογη ένδειξη, περιφρονητικής και ασεβούς αντίληψης και αξίας περί πολιτισμού.

Οι Ταλιμπάν χρησιμοποιούν μόνο ως είδος σεξουαλικής εκτόνωσης τις γυναίκες και μέχρι εκεί, απαγορεύοντας οποιαδήποτε άλλη κοινωνική συμμετοχή, αλλά εμείς, πιο πολιτισμένοι και πιο χριστιανοί, τις  βιάζουμε μόνο ανάλογα με το ρούχο που φορούν και τις σκοτώνουμε στον ύπνο τους κυρίως, γιατί έτσι αντρίκια μπορούμε, βλέπε Ταλιμπάν.

Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν στα μικρά κορίτσια την σχολική εκπαίδευση, ενώ η δική μας φανατική χριστιανή “Ταλιμπάν” (έκπληξη, είναι γυναίκα!), απαγορεύει πολιτισμένα την συνέχιση εκπαίδευσης τριάντα και πλέον χιλιάδων, μαθητριών και μαθητών, στην ανώτερη εκπαίδευση!Οι Ταλιμπάν κυνηγούν και σκοτώνουν με ούτε καν συνοπτικές διαδικασίες, τους Αφγανούς που αντιστέκονται και ο δικός μας πολιτικός “Ταλιμπάν”,  απαγορεύει την ελπίδα ζωής των προσφύγων, αποτρέποντάς τους με φράχτες (σαν αυτόν που φωτογραφήθηκε και τίμησε η περίπου πρόεδρος, προσβάλλοντας τον εαυτό της αλλά και τον θεσμό, ακόμα περισσότερο όμως και με την αναφορά της: Να μην αγνοήσουμε τις φωνές των γυναικών από το Αφγανιστάν!!!) και απειλώντας με push back και πνιγμούς. Πολιτισμένα όμως, ο απολίτιστος φανατικός ακροδεξιός.

Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν την εργασία στις γυναίκες και ο δικός μας πολιτικός ¨Ταλιμπάν”, απαγορεύει την αντίστοιχη αμειβόμενη εργασία, σε όλους, επιτρέποντας τις δωρεάν υπερωρίες, πραγματικός μουλωχτός ταλιμπανίζων  καταστροφέας Ολυμπιακής, ΔΕΗ, ΟΣΕ και λοιπών.Οι Ταλιμπάν επιτρέπουν ελάχιστη έως απαγορευτική πρόσβαση στην υγειονομική φροντίδα των γυναικών, ο δικός μας πολιτικός ¨Ταλιμπάν”, απαγορεύει την πρόσβαση σε όλους μας με πολιτισμένο και αυτός τρόπο, της μη αναγκαίας πρόσληψης  γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.Οι ρασοφόροι χριστιανοί θρησκευτικοί, δικοί μας “Ταλιμπάν” συνεχίζουν να συναθροίζουν φανατικούς χριστιανούς στις εκκλησίες τους, προσφέροντας στον φανατικό ιό Δέλτα, απεριόριστες δυνατότητες διασποράς θανάτου.

Ο υπερήφανα δικός μας “Ταλιμπάν” guest star προ-πο, απεριορίστων επιχειρησιακών δυνατοτήτων, παντός τύπου και παντός καιρού, ιδιαίτερης ικανότητας ανάγνωσης αριθμών επεμβάσεων, βρίσκεται στο στόχαστρο μεταγραφών, της μεγάλης ομάδας των πραγματικών Ταλιμπάν. Έτσι δίνεται η ευκαιρία για διεθνή καριέρα στον τομέα των γρήγορων καταστροφών και ξυλοδαρμών, γιατί τέτοιο αποτελεσματικό φορ, δεν υπάρχει. (Γνωστός με το ψευδώνυμο “περίεργο μαλλί”).Για τον άριστο ταξιδιάρη κολυμβητή, κυνηγό διακοπών και επαγγελματία καθημερινών διαγγελμάτων, λόγω ενδεικτικής περαιτέρω ανικανότητας,  δεν έχει προκύψει κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον. Και ας έχει αποκτήσει με κόπο, το σοκολατί χρώμα, που με τα ανάλογα σαρίκια και κελεμπίες (φροντίδας της γνωστής ιέρειας της μόδας και της κομψότητας), χαρακτηρίζεται ως άχρηστος και αποτυχημένος, πονηρός, ταλιμπανάκος. Τόσο κακόβουλος, που τον απορρίπτουν και οι ίδιοι οι Ταλιμπάν, από φόβο μόνιμου παρασιτισμού.