ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Ξάνθη παρουσίασαν τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο γήπεδο «Xanthi FC Arena», την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017. Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Ξάνθη, θα συνεχίσει να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα. Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ Ξάνθη μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια.

Ο Brand, Marketing Communication & Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη χορηγία μας στην Ξάνθη, η οποία είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Η χορηγική μας συνεργασίας, που συνεχίζεται για περισσότερα από 10 χρόνια, αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι ο ΟΠΑΠ παραμένει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Από την πλευρά του, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη, Αριστείδης Πιαλόγλου, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και σημείωσε: «Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον Αθλητισμό – μεταξύ άλλων μέσω του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες – αλλά και στην κοινωνία, υλοποιώντας την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων».