Ο Κασσελάκης ειδοποίησε πως θα πάει στον Σημίτη- Γιατί έκανε πίσω!

Του Βασίλη Σκουρή

Η νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει πως τα δυο κόμματα ίσως δεν μπορούν να αποκτήσουν καν ομαλοποιημένες σχέσεις!

Κατ΄ αρχήν δεν δεχόμαστε …διαψεύσεις!

Το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη ειδοποίησε την περασμένη Πέμπτη τους διοργανωτές της εκδήλωσης για τον Κώστα Σημίτη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραστεί στην εκδήλωση της Δευτέρας.

Την επομένη, ωστόσο, πάλι το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ειδοποίησε τους διοργανωτές ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορέσει τελικά να παραβρεθεί.

Τι μεσολάβησε; 

Οι πληροφορίες επιμένουν πως ηγετικά στελέχη της νέας περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν πάνω στον πρόεδρο του κόμματος και τον έπεισαν ότι δεν θα πρέπει να παραστεί. 

Από εκεί, όμως, μέχρι την επιθετική δήλωση κατά του Κώστα Σημίτη που στρεφόταν και κατά του ΠΑΣΟΚ, η απόσταση είναι μεγάλη.

Μόλις μια ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την αφορμή στη Χαριλάου Τρικούπη να σηκώσει το γάντι και να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά της Κουμουνδούρου, συσπειρώνοντας περισσότερο το χώρο της. Αντίστοιχη, περισσότερο προσωπική, επίθεση κατά του Στ. Κασσελάκη εξαπέλυσε και η βασική διοργανώτρια της εκδήλωσης, η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η στήλη, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, έγραψε χθες πως οι σχέσεις μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Στέφανου Κασσελάκη είναι … “ο θάνατός σου η ζωή μου”, καθώς όποιος έρθει τρίτος στις ευρωεκλογές …χάνεται! Και πως από τη μεταξύ τους συνάντηση μπορεί μόνο να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις των δυο κομμάτων. 

Μετά τη χθεσινή αντιπαράθεση με αφορμή τον Κώστα Σημίτη αμφιβάλλουμε πλέον αν μπορούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ως κόμματα της αντιπολίτευσης, να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις τους! Απλώς στο εξής θα ισχύει περισσότερο το “ο θάνατός σου η ζωή μου”!

AΠΟ ΤΟ IENERGEIA.GR