Ο Κώστας Λαλιώτης σχολιάζει -με χιούμορ αλλά και σοβαρά- το πρωταπριλιάτικο του Α.Π.

Αγαπητέ Γιώργο,

Είναι γνωστό ότι εθιμικά η «Πρωταπριλιά», με τις παραπλανητικές ειδήσεις, είναι η ημέρα και η χαρά του εφήμερου ψεύτη.

Χθες (1 Απριλίου), στο anoixtoparathyro.gr αναρτήθηκε με αναφορές στο πρόσωπό μου, ένα καταφανέστατο ψέμα, ένα πολιτικό σενάριο, το οποίο είναι ανάξιο κάθε διάψευσης.

Γιώργο, ως ταλαντούχος, ικανός και πολύπειρος Δημοσιογράφος, έχεις στη διάθεσή σου 365 ημέρες για να σκαρώσεις το πρωταπριλιάτικο ψέμα του 2019.

Όμως σου συνιστώ να θέσεις όρια στους πειρασμούς και στη φαντασία σου γιατί είναι κρίμα έστω και για μια μέρα το χρόνο να μετατρέπεις το φιλόδοξο και έγκριτο «Ανοιχτό Παράθυρο» σε «Κλειστό Παράθυρο» με εθιμικά Fake News.

Φιλικά

 Κώστας

Υ/Γ1. Γιώργο δεν σου απάντησα χθες γιατί η αξιοπιστία και η αλήθεια μιας πρωταπριλιάτικης απάντησής μου μπορούσε να θεωρηθεί υπονομευμένη και ίσως ακυρωμένη από το έθιμο της ημέρας.

Υ/Γ2. Σου απαντώ (…με χιούμορ…) σήμερα – 2 Απριλίου, γιατί σε άφησα να χαρείς τη δόξα και την εμβέλεια ενός πρωταπριλιάτικου ψέματος με παραπλανητικές ειδήσεις, τις οποίες διαχρονικά έχω διαψεύσει με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο τόσο με αναλυτικές πολιτικές θέσεις όσο και με την πολιτική μου στάση.

 Υ/Γ3. Σου απαντώ (…σοβαρά…) σήμερα – 2 Απριλίου, γιατί προσπαθείς και πάλι με φαντασιακές εμμονές να δώσεις, με σημερινή ανάρτησή σου, φωτογραφικές «μελλοντολογικές» προεκτάσεις, αναγορεύοντας ένα «Πρωταπριλιάτικο Ψέμα» σε ένα ευφάνταστο σενάριο, το οποίο δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.