Ο Μαρκογιαννάκης καρφώνει τον παλαιοκομματισμό του “νεωτεριστή Μητσοτάκη”

Υποτίθεται ότι αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει ποτέ Πρωθυπουργός το πρώτο που θα επιβάλει είναι η αξιοκρατία. Έτσι λέει. Μόνο που δεν έχει κανένα σκοπό να το τηρήσει. Απόδειξη ότι μοιράζει από τώρα θέσεις -που δεν έχει -ακόμη και για να διευθετήσει εσωκομματικά θέμα.

Θα μπορούσε να παριστάνει τον νεωτεριστή και των οπαδό της αξιοκρατίας αν δεν τον έδινε στεγνά ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, τον οποίο έκοψε από το ψηφοδέλτια των Χανίων για να διευκολύνει την κάθοδο της αδελφής του Ντόρας -που θα μετακινηθεί από την Αθηνά για να διευκόλυνε την  κάθοδο του υιού της. Νεποτισμός μηδέν κατά τα λοιπά.

Ο Μαρκογιαννάκης μίλησε καθαρά: “Στα Χανιά στις 19 Αυγούστου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο ραντεβού ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να κάνει ανανέωση και έτσι εγώ δεν είχα θέση στο ψηφοδέλτιο… Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή όποια Ανεξάρτητη Αρχή θέλω. Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση…. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα”.

Ο  πολιτικός που υπόσχεται εκσυχρονισμό και αμεροληψία μοιράζει από τώρα όχι μόνο αξιώματα στις ΔΕΚΟ, αλλά και στις Ανεξάρτητες Αρχές- αποκαλύπτονται πώς αντιλαμβάνεται την ανεξαρτησία τους.