Ο Ρονάλντο ετοιμάζεται να συναντήσει τον Γκουαρντιόλα  

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 125ο γκολ στο Champions League στο Άμστερνταμ και η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ. Απόψε (22:00) τον υποδέχεται στο Τορίνο και θέλει τη νίκη ή ισοπαλία με 0-0 για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εφόσον τα καταφέρει θα περιμένει να μάθει αύριο την αντίπαλό της, η οποία θα προκύψει από τον αγγλικό «εμφύλιο» της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ. Στο πρώτο παιχνίδι η Τότεναμ με το γκολ του Σον στο 78’ κέρδισε 1-0. Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, αύριο (22:00) στο Etihad Stadium, για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για την πρόκριση της Γιουβέντους και της Μάντσεστερ Σίτι στην ημιτελική φάση του Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι έτοιμος να συναντήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στα ημιτελικά. Η Γιουβέντους ποντάρει στο «φαινόμενο» για να πάρει τη νίκη. Στη φάση των «16», παρότι έχασε με 2-0 στο πρώτο ματς από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς και με τρία γκολ του Ρονάλντο κέρδισε με 3-0.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κυνηγάει τέσσερα τρόπαια με τη Μάντσεστερ Σίτι. Κατέκτησε ήδη το League Cup, διεκδικεί το πρωτάθλημα κόντρα στη Λίβερπουλ, έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Γουότφορντ, θέλει να πάρει και τοChampions League. Σε 26 παιχνίδια στην έδρα της, σε όλες τις διοργανώσεις, η Σίτι έχει σημειώσει 24 νίκες, οι 19 με πάνω από 1 γκολ διαφορά, με σκορ δηλαδή που κυνηγάει αύριο για να πάρει την πρόκριση.