Ο Σαμαράς μετά τη Ντόρα καταστρέφει και τον Κυριάκο!

Επίδειξη πατρωνείας …

Στις  13.30 μετά το μεσημέρι της  Τρίτης είχε κανονιστεί να δει Κυριάκος Μητσοτάκης τον Πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου ,προκειμένου να ενημερωθεί για το Γιούρογκρουπ.  Ξαφνικά ανακοινώθηκε ότι στις 12  της Δευτέρας θα τον επισκεφθεί ο Σαμαράς στο γραφείο του στο Μοσχάτο.

Τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκη, που έλεγε και μία διαφήμιση. Ακόμη και αν τους ήλθε να συναντηθούν δευτεριάτικα θα ήταν λογικό να το κάνουν μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη- για να υπάρχουν και νέα.  Ότι υπήρξε εσπευσμένη συνάντηση πριν, ένα πράγμα δείχνει: κηδεμονία.  Ή τουλάχιστον απόπειρα του Σαμαρά να κρατήσει τον Μητσοτάκη στη γραμμή του.

Ό,τι και αν ανακοινωθεί, ποτέ δεν θα μάθουμε τι διημείφθη μεταξύ τους. Το μόνο σίγουρο είναι ο Κυριάκος έκανε ένα ακόμη λάθος αποδεχόμενος μια εμβόλιμη επίσκεψη που δείχνει την πατρωνία που ασκεί ο πρώην Πρωθυπουργός του απέναντί του.

Ο παλιός οικογενειακός εχθρός πρώτα κατέστρεψε πολιτικά τη Ντόρα εκμαυλίζοντας τον αδελφό της με ένα υπουργείο,  αλλά φαίνεται το σχέδιο του είναι ολικού αποτελέσματος: θα καταστρέψει και τον Κυριάκο.

Καλό παιδί , αλλά στο παράλληλο σύμπαν που κινείται ο Σαμαράς – παρέα με τον Μεγάλο Αλέξανδρο, τον  Παύλο Μελά, τον …Βαγγέλη Βενιζέλο και την έξοδο από το Μνημόνιο- κι αυτός ενός Μητσοτάκης είναι  σε τελευταία ανάλυση.