Στ. Ξεκαλάκης στο ΑΠ: “Η Φώφη δεν έχει πλειοψηφία στην ΚΕ που κατάργησε”

Από τον -ως τώρα- Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη, πήραμε και δημοσιεύουμε την ηλεκτρονική επιστολή που ακολουθεί. Η κ. Γεννηματά- σύμφωνα με αυτήν- δεν πήρε την πλειοψηφία κι αποχώρησε από τη συνεδρίαση της Κ. ε. του κόμματος. ‘Το περιβάλλον της κυρίας Γεννηματά διαπιστώνοντας ότι δεν έχει την πλειοψηφία απέσυρε τα στελέχη της ομάδας της και έδωσε εντολή στο Μιχάλη Τζελέπη απο το Προεδρείο να διαλύσει τη διαδικασία.

“Κύριε Λακόπουλε καλησπέρα,

 Αναφέρεστε στο τελευταίο σας άρθρο ότι η κυρία Γεννηματά πήρε την πλειοψηφία της κεντρικής επιτροπής και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Λάθος. Το περιβάλλον της κυρίας Γεννηματά διαπιστώνοντας ότι δεν έχει την πλειοψηφία απέσυρε τα στελέχη της ομάδας της και έδωσε εντολή στο Μιχάλη Τζελέπη απο το Προεδρείο να διαλύσει τη διαδικασία.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η αντικαταστατική μεθόδευση της κυρίας Γεννηματά να παύσει τα αιρετά – θεσμικά όργανα, που προτιμήθηκε από την νόμιμη οδό της υποβολής μομφής στο πρόσωπό μου ως Γραμματέα στο σώμα της ΚΠΕ, επειδή ήξερε ότι δεν μπορούσε να προσάψει τίποτα για τη δουλειά, την αποτελεσματικότητά, το ήθος και τη δεοντολογία μου, οπότε και θα έχανε την ΚΠΕ στην οποία δεν έχει πλειοψηφικό έρεισμα, γιαυτό την παρέκαμψε και πλέον την καταργεί”.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Ξεκαλάκης