Προβοκάτσια κατά Μαρέβας στο Μέγαρο Μαξίμου

Καθώς είναι γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλείται από τη δημόσια κριτική στη σύζυγό του –αντίθετα μάλλον είναι ευτυχής με τον δημόσιο έπαινο- το θέμα που ακολουθεί αναφέρεται στον ίδιο.

Κάποιος από το περιβάλλον του στο Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να εκθέσει την κυρία Μαρέβα ΜητσοτΆκη- Γκραμπόφσκι παρακαλώ, που λέει και η Ντόρα Μπακογιάννη-  με αφορμή την εμφάνιση της, κατά το Πρωτόκολλο, στις ελλληνοκινεζικές επαφές.

Για την ακρίβεια μετά τη επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Κίνας στις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά- μετά συζύγων-  ένα non paper από την κυβέρνηση μεταξύ άλλων ανέφερε – δηλαδή υπέβαλε στους δημοσιογράφους να αναδείξουν- το εξής:

Ότι η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού εκτός από το χειροποίητο πράσινο παλτό που αγόρασε πρόσφατα από την Κίνα, και το φόρεσε για να «τιμήσει τον Κινέζο Πρόεδρο»  φορούσε και κάτι δικό της. Όπως επί λέξει  σημειώνεται: «Το παντελόνι επέλεξε να είναι από τον δικό της οίκο μόδας Ζeus + ΔΙΟΝΕ”.

Αυτά προέρχονται από ημιεπίσημες κυβερνητικές πηγές.  Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαφήμιζε προεκλογικά την δουλειά της συζύγου του, αλλά εδώ είναι κάτι διαφορετικό:

Κάποιος προωθεί διαφήμιση της εταιρίας της  Μαρέβας από το Μέγαρο Μαξίμου. Ίσως για να της φανεί  αρεστός. Αλλά αυτό είναι ο ορισμός της προβοκάτσιας.