-Πότε θα πάει το Κινάλ στο 10% ο Άδωνις; -Μόλις πάει τη ΝΔ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης  εξομολογήθηκε ότι πρότεινε στη Φώφη Γεννηματά να σώσει το κόμμα της και θα το πάει στο 10%. Μετά διέψευσε ότι το είπε, αλλά ποιος τον πιστεύει. Αντίθετα αυτό σημαίνει ότι το είπε. Στα σοβαρά. Γιατί αν το έλεγε για πλάκα δεν υπήρχε λόγος διάψευσης.

Ότι η Γεννηματά είναι τόσο κολλητάρι με τον Άδωνι ώστε της ρίχνει τέτοιες ιδέες είναι ένα άλλο παράσημο για την κυρία. Το κακό είναι ότι μπλέκει τον Ανδρέα Παπανδρέου  και δίνει δικαίωμα στον Γεωργιάδη να τον πιάνει στο στόμα του. Μπράβο της.

Αυτό είναι και το δράμα της: ενώ η ίδια νομίζει ότι έχει ήδη 20%, ο Άδωνις της λέει ότι θα την πάει στο 10%. Πότε; Μόλις φτάσει στο 10% τη ΝΔ.

Ο Συγκλητικός

Υ.Γ1:  Εν τω μεταξύ η Φώφη δέχτηκε ένα νέο άδειασμα από τον Μιχάλη Σταθόπουλο για το Μακεδονικό: «Δυστυχώς, με έχει απογοητεύσει το ΚΙΝΑΛ -όχι όλοι, υπάρχουν ορισμένοι συνετοί εκεί. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος π.χ. ή ο κ. Καμίνης και άλλοι θα διαχωρίσουν την θέση τους».

ΥΓ2. Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν υπάρχει σ’ αυτό το κόμμα να την βάλει στη θέση της όταν λέει ότι «ο Τσίπρας είναι υποχείριο της Μέρκελ»; Έλεος.