Στέλιος Κούλογλου: “Οι Λαβράνος και Μπίτζιος έπαιρναν προμήθειες μέσω Δημητριάδη και νοίκιαζαν το Predator για λογαριασμό της κυβέρνησης”

Συνέντευξη στο Κόκκινο FM

«Ανάμεσα σε άλλα κακά που έχει κάνει ο Μητσοτάκης, θα είναι και ότι ενδεχομένως θα χάσουμε χρήματα εκτός από την τιμή μας» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

«Η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χωρά Ουγγαρίας, και Πολωνίας» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην εκπομπή της Βούλας Κεχαγιά και του Νίκου Σβέρκου.

Σχολιάζοντας την απόπειρα εξαπάτησης της Εξεταστικής Επιτροπής, υπογράμμισε ότι «η Krikel είναι μια εταιρεία που έχει υπογράψει πολύ μεγάλες μυστικές συμβάσεις με το ελληνικό Δημόσιο και εξήγησε ότι  όταν πίσω από αυτήν κρύβονται Λαβράνος και Μπιτζιος και γίνεται προσπάθεια αυτό να αποκρυφτεί, καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει μια συνεργασία».

Ο Στέλιος Κούλογλου ξετυλίγοντας το κουβάρι του σκανδάλου ανέφερε πως «οι επιχειρηματίες έπαιρναν μεγάλες προμήθειες και συμβάσεις αδιαφάνειας από την κυβέρνηση μέσω του Γρ. Δημητριάδη στο Μέγαρο Μαξίμου και νοίκιαζαν για λογαριασμό της κυβέρνησης το Predator.

«Εγώ αποδεικνύω ότι πίσω από την Krikel και intellexa, που συνδέεται με το σκάνδαλο των υποκλοπών, κρύβονται οι Μπίτζιος και Λαβράνος που τους προστατεύει το Μαξίμου γιατί έχουν σχέσεις με τον Δημητριάδη, είναι και κουμπάροι, και κάνουν μπίζνες, με πολύ παρακράτος στην μέση» σχολίασε ο Στέλιος Κούλογλου.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το αν η κυβέρνηση σκοπεύει να κλείσει την υπόθεση με την κατάθεση Ανδρουλάκη στην εξεταστική, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «αν δεν ντρέπονται καθόλου θα το κλείσουν. Αν ντρέπονται έστω και λίγο, μετά τα σημερινά που αποδεικνύουν την σχέση των Λαβράνου και Μπίτζιου με τις υποκλοπές, τότε νομίζω ότι θα έχουμε κι άλλα στοιχεία. Και δεν καταλαβαίνω πώς βουλευτές μιας κυβέρνησης προστατεύουν ιδιώτες».

Μεταφέροντας κλίμα από το ευρωκοινοβούλιο αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών ο Στέλιος Κούλογλου είπε ότι «Η ουσία είναι ότι όταν λέμε αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μένουνε με το στόμα ανοιχτό. Όταν λέμε ότι η δικαιοσύνη δεν κάνει έρευνα για την υπόθεση, δεν το πιστεύουν. Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Ότι τα ΜΜΕ κάνουν το άσπρο μαύρο, δεν μπορούν να το πιστέψουν. Επομένως, γι’ αυτόν το λόγο και η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα Ουγγαρίας, και Πολωνίας».

Ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Στέλιος Κούλογλου αιχμηρά επισήμανε πως «ανάμεσα σε άλλα κακά που έχει κάνει ο Μητσοτάκης σε αυτήν την χώρα, θα είναι και ότι ενδεχομένως θα χάσουμε χρήματα εκτός από την χαμένη τιμή μας».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ