Στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού το Κίνημα «Κοινωνία Αξιών» του Στέλιου Φενέκου

Stelios Fenekos, Yiannis Sgouros

Την υποστήριξή της στον Γιάννη Σγουρό και στην παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» ανακοίνωσε το Κίνημα «Κοινωνία αξιών» ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τον Στέλιο Φενέκο καθώς κοινή συνισταμένη  είναι η ανάγκη για ισχυρή, ανεξάρτητη, έντιμη, περιφερειακή διοίκηση στην μεγαλύτερη περιφέρεια του τόπου προς όφελος των πολιτών.

Ο Γιάννης Σγουρός σε δηλώσεις του τόνισε ότι «Ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε τις αντιλήψεις και νοοτροπίες του χθες είναι να δημιουργήσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία στη βάση κοινών αρχών και αξιών που θα ανταποκρίνεται στα προβλήματα των πολιτών και όχι των λίγων και των αρεστών όπως γίνεται σήμερα με γνώμονα τη νομή του δημοσίου χρήματος.

Οι δημόσιες ζυμώσεις που εδώ και μήνες γίνονται με πολίτες, κοινωνικούς φορείς και κινήματα ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και η ανταπόκριση που υπάρχει, δείχνουν τον δρόμο για την ανατροπή. Παράλληλα δείχνουν τον δρόμο για το πως οικοδομούνται υγιείς, διαφανείς συνεργασίες στη βάση προγραμματικών αρχών σε αντίθεση με τις εφήμερες συνεργασίες που βασίζονται στο δούναι και λαβείν. Καλωσορίζουμε τη στήριξη της «Κοινωνίας Αξιών», του Στέλιου Φενέκου και των στελεχών της πιστεύοντας ότι η συνδρομή τους στον δρόμο προς τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι εξαιρετικά σημαντική».  

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Αξιών» κ. Στέλιος Φενέκος τόνισε ότι «Οι  ικανότητες, η εμπειρία και το ουσιαστικό έργο που έχουν επιτελέσει στην περιφέρεια Αττικής, με αποτελεσματικότητα, συνέχεια, συνέπεια και αξιοπιστία  ο επικεφαλής Γιάννης Σγουρός και οι άξιοι συνεργάτες του, είναι η καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό. Η συνεργασία μας είναι ανοιχτή, διαφανής και βασισμένη στην πολύχρονη αμοιβαία εμπιστοσύνη και σε αξίες όπως η ακεραιότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η αειφορία και η συμμετοχή των πολιτών σε όλα τα επίπεδα της αυτοδιοίκησης.

Προσβλέπουμε ότι με το παράδειγμά μας θα κινητοποιήσουμε όλους τους υπεύθυνους και ενεργητικούς  πολίτες να συμπαραταχθούν στην πλήρη, σύγχρονη και ουσιαστική  πρόταση Αυτοδιοίκησης που εκφράζει η “Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση”  για μία καλύτερη Αττική για όλους τους κατοίκους της».