Το αήττητο σερί της Γιουνάιτεντ και ο μεγάλος στόχος της Παρί

Η γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ξεκινά και πάλι. Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν από τους ομίλους του Champions League μπαίνουν από σήμερα στη «μάχη» των νοκ άουτ αγώνων.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει απόψε (22:00) στο «Old Trafford», ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αήττητοι είναι οι «μπέμπηδες» με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο τους. Σε 11 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, μετράνε 10 νίκες και μία ισοπαλία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι πρόσφατα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο γαλλικό πρωτάθλημα, με 2-1 από τη Λυών, έχει ξεφύγει με 10 βαθμούς από τη δεύτερη Λιλ, ενώ μεγάλος στόχος της είναι η κατάκτηση του Champions League. Θεωρείται τέταρτο φαβορί για να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο, μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι ένα από τα «όπλα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή «μάχη» με την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει πετύχει 9 γκολ στην Premier League και 1 στο Champions League κατά της Βαλένθια. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ και κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για το πρώτο γκολ από τον Μάρκους Ράσφορντ στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τζέκο άνοιξε το σκορ σε 2 αγώνες του Champions League

Το δεύτερο σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Olimpico της Ρώμης, ανάμεσα στη Ρόμα και την Πόρτο. Ο Έντιν Τζέκο έχει σημειώσει 5 γκολ με τη Ρόμα στο εφετινό Champions League και άνοιξε το σκορ στα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Βικτόρια Πλζεν. Θα σημειώσει το πρώτο γκολ και στο παιχνίδι με την Πόρτο;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Έντιν Τζέκο στον αγώνα Ρόμα-Πόρτο.

Αύριο ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τότεναμ με τη Ντόρτμουντ, στο Wembley. Στο άλλο ματς, η κάτοχος του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ, στο Άμστερνταμ. Ο Χέουνγκ Μιν Σον έχει πετύχει 11 γκολ με την Τότεναμ στην Premier LeagueO Ντούσαν Τάντιτς έχει σκοράρει 13 φορές με τον Άγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Θα βρουν δίχτυα και στους αυριανούς αγώνες του Champions League;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για να σκοράρουν ο Χέουνγκ Μιν Σον στον αγώνα Τότεναμ-Ντόρτμουντ και ο Ντούσαν Τάντιτς στο παιχνίδι Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης.