Το παιδιατρικό νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» αλλάζει «πρόσωπο»

Με την προσφορά του ΟΠΑΠ

Δύο ακόμα σημαντικά έργα ανακαίνισης προστέθηκαν στη συνεισφορά του ΟΠΑΠ στα Νοσοκομεία Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Τα νέα έργα αναβαθμίζουν πλήρως τη λειτουργία και την εικόνα του νοσοκομείου «Η Αγία Σοφία» με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος νοσηλείας για τα παιδιά. Συγκεκριμένα, αφορούν στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας (ΜΗΝ) και στην Κεντρική Αποστείρωση του νοσοκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε πλήρης ανακαίνιση όλων των χώρων και εκσυγχρονισμός του ιατρικού εξοπλισμού.

Δείτε το βίντεο από την τελετή εγκαινίων και τους ανακαινισμένους χώρους:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=A5Pot_feMIw&feature=youtu.be” width=”1320″ height=”1020″]https://youtu.be/Xe6NyNfI40U[/su_youtube]

Τα νέα έργα παραδόθηκαν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου, οποίος ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ για τη σημαντική του προσφορά στην Ελληνική κοινωνία και κυρίως στα παιδιά. Ο ΟΠΑΠ έχει, πλέον, ολοκληρώσει το 50% της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας 180.000 παιδιών. Το έργο του ΟΠΑΠ στα δύο νοσοκομεία ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας και περιλαμβάνει μέχρι στιγμής 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών.