100 έφηβοι μουσικοί από τη Μινεσότα στο Φουγάρο

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7μμ το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται στο Ναύπλιο σε μια μοναδική συναυλία 94 έφηβους μουσικούς που στηρίζουν τo κορυφαίo σύνολo Minnetonka High School Symphony Orchestra από το δημόσιο Γυμνάσιο Μιννετόνκα.

Το γυμνάσιο Μιννετόνκα είναι ένα από τα πιο σπουδαία γυμνάσια στην πολιτεία της Μινεσότα βάση του niche.com και εξακολουθεί να αναγνωρίζεται μεταξύ των καλύτερων της χώρας από πολλές πηγές. Είναι γνωστό για το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών, το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, τα καινοτόμα προγράμματα και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των φοιτητών του.

Ένα σχολείο αφιερωμένο στις παραστατικές τέχνες παγκοσμίου επιπέδου, το μουσικό πρόγραμμα της Μιννετόνκα έχει αναφερθεί ως ένα από τα κορυφαία για τη μουσική εκπαίδευση από το ΝΑΜΜ. Διαθέτει ένα ορχηστρικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια μπάντα με έγχορδα μαζί με ένα πρόγραμμα για χορωδία.

Τα κορυφαία σύνολα Symphony Orchestra & Wind Ensemble, έχουν ήδη περιοδεύσει σε Αυστρία, Κίνα, Τσεχία, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία, Ισπανία και τώρα στην Ελλάδα.