
“Εμείς “θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα, όταν θα έχουμε στέρεο, εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης και σε αυτό δουλεύουμε” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στο ερώτημα για το πότε θα ανακοινώσει το πολιτικό του εγχείρημα στη διάρκεια της συνέλευσης που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών στη Θεσσαλονίκη για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου.
‘Δουλεύουμε μεθοδικά” και το κόμμα του θα έρθει “όταν φτιάξουμε ομάδα, με ανανέωση, αλλά και με εμπειρία, που θα πετάει, θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίζει μέσα στο γήπεδο”.
“Στο ραντεβού με την ιστορία δύο πράγματα δεν πρέπει να κάνεις: Να πας νωρίτερα και να σε στήσει ή να αργήσει και να τη στήσεις εσύ. Θα ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια όλες και όλοι μαζί όταν θα είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε και πιστεύω θα είμαστε σύντομα”.
