Ο ταχυδρόμος, αυτές τις μέρες, μας έφερε πολλά…

 

Γράφει ο Χρίστος Γκίμτσας

ΓΚΙΜΤΣΑΣ

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ: Δεν καταλάβατε με τις ντόπιες  δημοσκοπικές αστοχίες, δεν καταλάβατε με το brexit , ίσως  καταλάβετε με την  αστοχία των προεκτιμήσεων  στις Αμερικάνικες προεδρικές  εκλογές .
Ο κόσμος από ότι φαίνεται, εκδικείται, εξαπατώντας τους ερωτώντες!

Ειδικά εσείς εκεί στο  ΠΑΜΑΚ ( Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), αλλά και οι υπόλοιποι δημοσκόποι, προσέχετε. Μάλλον θα πρέπει  στην εξίσωση της έρευνας  για  την  πρόθεση ψήφου, να προσθέσετε ένα ακόμα παράγοντα. Ένα άγνωστο Χ που να αφορά την πιθανότητα να σας κάνουν πλάκα με τις απαντήσεις που δίνουν.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κo  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΟΑΛΕΙΦΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Την πάτησαν στο Λονδίνο, που θεώρησαν περίπατο το δημοψήφισμα υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.  και τους προέκυψε ανάποδο αποτέλεσμα , που κόστισε μία πρωθυπουργία στους Εργατικούς.
Την πάτησαν  οι Δημοκρατικοί στην Αμερική που πίστεψαν τους δημοσκόπους και τους κόστισε μία ολόκληρη προεδρία. Πρόσεχε λοιπόν μην την πατήσεις και συ. Το αυτί σου και το μάτι σου στην κοινωνία και όχι στις δημοσκοπήσεις!

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ με τα αποτελέσματα των  εκλογών στην Αμερική; Οι  ακραίοι της  Αυστρίας, της  Ουγγαρίας, της Πολωνίας, οι οπλοφόροι των ΗΠΑ, η ΚΟΥ- ΚΛΟΥΞ – ΚΛΑΝ,  η Λεπέν  και  απανταχού όμοιοί της  και( άκουσον, άκουσον)  ο Μπερλουσκόνι. Και βεβαίως ο Πούτιν και οι ακραίοι της ρωσικής  Δούμα, που φαίνεται πως τα  έχουν  κάνει «πλακάκια» με τον Τραμπ, ποιος ξέρει με τι σκοτεινές συμφωνίες .

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, τύπου Μέρκελ και Ολάντ, μουδιασμένοι, έπεσαν σε κατάθλιψη. Δεν άργησαν όμως να δηλώσουν «υποταγή δια της συνεργασίας» στον  Νέο Μεγάλο Αδελφό. Βλέπεις τεράστια συμφέροντα κινδυνεύουν με ανατροπή.

ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ πλανιέται τρόμος  με την απειλή την απειλή ανύψωσης  τείχους στα σύνορά τους με τις ΗΠΑ και οι μουσουλμάνοι απειλούνται με Νέα Ιερά Εξέταση.

ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ  ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ. Οι  Νέες Εξουσίες  που αντικαθιστούν τις παλιές ‘’ δια του μηχανισμού  των εκλογών’’ βεβαίως, εφάπτονται πλέον του φασισμού. Στο  ΚΛΑΜΠ του Πούτιν , του Ερντογάν , των Αυστριακών και των λοιπών παρομοίων  εισέρχεται με το  φρέσκο  εκλογικό αποτέλεσμα και ο Τραμπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ: Τα ποίμνια με «δικαίωμα ψήφου», εγκαταλείπουν το παλιό φθαρμένο και διεφθαρμένο  πολιτικό σύστημα της παγκοσμιοποίησης. Αλλά  χωρίς  οδηγό ιδεολογία και με ισχυρό έλλειμμα  εμπιστοσύνης  στην σύγχρονη και εξευτελισμένη δημοκρατία,  βρήκαν τον δρόμο προς το ποιμνιοστάσιο των Λύκων και του Λαϊκο- Εθνικισμού.  Άλλωστε, η εκλογή του Τραμπ, απελευθέρωσε μεγάλες κοινωνικές ομάδες από τις ακροδεξιές ενοχές τους,  και το αποτέλεσμα θα το δούμε στις επόμενες εκλογές στην Γερμανία και Γαλλία.

ΠΡΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΕΞΗ  ΤΣΙΠΡΑ: Πρόσεχε, ο  Κυβερνητικός συνεταίρος σου, τόση ήταν η χαρά του, που έστειλε από τους πρώτους  συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον  Τράμπ.Την ξέρεις  Αλέξη την παροιμία  «θέλει η πουτ…να να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει;» Εδώ είμαστε!

ΠΑΝΤΩΣ, αν λάβουμε υπ’ όψιν Αλέξη , εκτός της συνεργασίας σου με τους ΑΝΕΛ (αυτό το έμπλαστρο δεν θα μπορέσετε να το βγάλετε ποτέ από πάνω σας και θα σας κυνηγάει μια ζωή):

– Ότι προτείνατε,  για πρόεδρο του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (Ρ/Σ) τον Βύρωνα Πολύδωρα προσφιλή της  ελληνικής  ακροδεξιάς, και αμφιδρόμως, μήπως  και σας έβγαινε η  ντρίπλα  σχετικά με τον αντισυνταγματικό νόμο του πολλαπλά δαρθέντος στο κοινοβούλιο, υπουργού  επικρατείας  και  alter egο  σου, Παππά.

-Ότι  θυσίασες την Ιφιγένεια που ακούει και στο  όνομα  Φίλης  προκειμένου να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις του  Ιερατείου, ταξικού και ιδεολογικού εχθρού  σου κάποτε.

– Ότι στον  νέο σου κυβερνητικό ανασχηματισμό υπέκυψες στον εκβιασμό του  συνεταίρου σου  και  ‘’συντρόφου’’ Καμμένου και  κυβερνοποίησες  ανθρώπους σαν τον νέο μακεδονομάχο  υφυπουργό Παιδείας, (μην σου θυμίσω τι γνώμη είχατε κάποτε γι’ αυτόν!) , τότε είναι ορατό  ότι  πούλησες  την ψυχή  της Αγίας Αριστεράς, στον  Μεφιστοφελή.

Το πρόβλημα όμως  σ ’αυτήν  την ολίσθηση και  συγχρόνως απορία, είναι τι κάνουν οι «αριστεροί  και ολίγον κομμουνιστές τύπου Κατρούγκαλου» που σε ακολουθούν στα βουλευτικά και υπουργικά έδρανα.

Από ότι φαίνεται όμως, μάλλον η ίδια με εσένα σκέψη  τους απασχολεί. Η με κάθε θυσία παραμονή  σας  στα αξιώματα «που σας έδωσε ο  κυρίαρχος  Λαός»

ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΠΙΣΗΣ: Πρόσεχε. Ανεξάρτητα από τα προηγούμενα, Πρωθυπουργός  της Ελλάδας είσαι, και πρέπει να καταλάβεις πως το Έθνος κινδυνεύει.  Μην χάνεις τον χρόνο σου και φθείρεσαι  με βλακώδεις ιστορίες όπως αυτή με το Ρ/Σ. Η κόλαση ένα βήμα δίπλα μας είναι. Η Μέση  Ανατολή ξαναμοιράζεται. Καινούργιοι παίκτες παίρνουν θέση μέσα στην σκακιέρα και εσύ μάλλον δεν έχεις ιδέα  από ‘’Σικελική Άμυνα’’. Ούτε και από καμία άλλη άμυνα. Δεν αντιμετωπίζεται η κρίση στο Αιγαίο με παρακάλια στους προστάτες, ούτε με επικλήσεις στο διεθνές δίκαιο και  placebo  αερομαχίες.

Ο Ερντογάν αποκλεισμένος από  τα γεγονότα και την μοιρασιά της Ανατολής, εξοπλίζεται σε υπέρτατο βαθμό  και  όλο πιο λυσσασμένος  γίνεται.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ: Υπομονή. Το παλιό πεθαίνει αλλά και το καινούργιο που θέλουμε αργεί. Ενδιαμέσως δυστυχώς παρεμβάλλεται  η ‘’Εποχή των Τεράτων’’.

 

[email protected]