Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ για τα 3,3 εκατ. ευρώ απόψε

Τι λέει ο ιδιοκτήτης τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Χρυσούπολη

Στα 3,3 εκατομμύρια ευρώ έχει ανέβει το τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ, μετά από δέκα κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή. H μεγάλη κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00. Η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται μέχρι τις 21:30 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα ή διαδικτυακά, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Η τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, μοίρασε συνολικά 77.486 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 4 δελτία που κερδίζουν από 19.371,50 ευρώ το καθένα.

Ποδαρικό με επιτυχία

Ο κ. Χρήστος Καλκίτσας είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Χρυσούπολη, όπου παίχτηκε το ένα από τα τέσσερα δελτία. «Η επιτυχία αυτή είναι για εμάς το καλύτερο ποδαρικό! Είμαστε νέο κατάστημα, ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας αμέσως μετά την άρση του τελευταίου lockdown. Μέχρι στιγμής, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου. Το κατάστημά μας είναι μοντέρνο και ευχάριστο για τους πελάτες, ενώ τηρούμε πλήρως όλα τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό», τονίζει ο κ. Καλκίτσας.

Μάλιστα, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία, ο κ. Καλκίτσας αποφάσισε να ανοίξει πριν από λίγους μήνες και ένα δεύτερο κατάστημα ΟΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Τούμπας. «Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Πιστεύουμε στην επένδυσή μας», σχολιάζει ο κ. Καλκίτσας.