Ποιος ήταν αυτός δίπλα στον Θεοχάρη;

Το δημοσίευμα εμφανίσθηκε ως εξής: “Στο Λευκό Οίκο, προσκεκλημένος του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης, για την ετήσια εορτή που διοργανώθηκε με αφορμή την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας”. Να σας πούμε και το παρασκήνιο:

Μια μέρα όπως κάθονταν στο Οβάλ Γραφείο ο Τραμπ φώναξε τον προσωπάρχη του “Ρε συ, τι να κάνει εκείνο το παιδί ο Χάρης;”. “Ποιος Χάρης πρόεδρε, ξέρουμε πολλούς”. ” Ο Θεοχάρης, καλέ!”. ” Μια χαρά είναι, τον πήρε δίπλα του o Κυριάκος”. “Δεν του ρίχνεις ένα τηλέφωνο να παταχθεί να τα πούμε, ή δεν μας καταδέχεται πλέον;”

Έτσι προέκυψε η πρόσκληση Τραμπ στον Θεοχάρη.

Ποιος είναι Θεοχάρης; Ένας τύπος που τον είχαν βάλει ειδικό γραμματέα, αλλά απέτυχε τόσο που δεν ήθελε να τον δει ούτε η Τρόικα. Μετά πήγε στο Ποτάμι και βγήκε βουλευτής. Αλλά ήθελε να γίνει και αρχηγός και τον έκαναν πέρα.

Μετά έφτιαξε ένα κόμμα δικό του, αλλά τον σχόλασε ο Αλέκος Παπαδόπουλος στον οποίο είχε προσκολληθεί. Μετά ήθελε να ξαναγυρίσει στο Ποτάμι και να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά τελικά βρέθηκε στη ΝΔ και την καταψήφισε, παρότι συμφωνεί, αλλά ό,τι πει η πλειοψηφία της νέας του ΚΟ. Και μετά τον φώναξε ο Τραμπ για ψιλοκουβέντα. Τώρα τα ξέρετε όλα…

Ο Κοινοβουλευτικός