Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν φασίστες!!

Του Μέλιου Ανδρικόπουλου

Είναι γνωστό στους πάντες ότι ο Ελληνικός Λαός, χτυπιέται-χρόνια τώρα…- από παντού!!

Οι κυβερνήσεις και το κράτος, λεηλατούν τις ζωές των αδύναμων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων Πολιτών!! Τα χαστούκια είναι αλλεπάλληλα, αδιάκοπα και συντονισμένα!!

Οι Έλληνες αγαπάνε την ειρήνη, τη φύση και τους άλλους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος, τη θρησκεία τους και την καταγωγή τους.

Οι Έλληνες στη μακρόχρονη ιστορία τους, σεβάστηκαν και βοήθησαν άπειρες φορές τους ξένους. Δεν είναι τυχαίο, που στην αρχαιότητα ,λάτρευαν τον ”Ξένιο Δία”, που ήταν ο προστάτης όλων των ξένων που περνούσαν από τη χώρα μας. Δεν θα ήταν υπερβολή, να πούμε ότι οι Έλληνες ήταν και είναι ο πιο φιλόξενος και φιλεύσπλαχνος λαός της Οικουμένης!!

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια διάφοροι ντόπιοι και ξενόφερτοι προπαγανδιστές, προσπαθούν να διασπείρουν μίσος μεταξύ των Ελλήνων, να τους διχάσουν ,να τους απαξιώσουν, να τους συκοφαντήσουν και να τους οδηγήσουν στα πρόθυρα αντιπαράθεσης, στο ”πνεύμα” εμφυλίου ,του πρόσφατου παρελθόντος!!

Κάποιοι καθοδηγούμενοι, προσπαθούν ύπουλα, διχαστικά και μισελληνικά ,να διχάσουν ένα λαό και να διαλύσουν μία χώρα!!

Προχτές ήμουνα στον Πειραιά. Διάβαζα σε μία αφίσα ”αντιφασιστών” στο δρόμο: ”Φασίστες κάθε λογής, από αυτόνομους οργανωμένους εθνικιστές μέχρι Ελληνορθόδοξα σκουπίδια..!!” Και συνέχιζε: ”Διάφορες γκρούπες κάνουν επανειλημμένες δημόσιες εμφανίσεις στις πολυεθνικές γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά..!!”

Το μήνυμα είναι σαφές: Οι Έλληνες οφείλουν να ζητάνε την άδεια από τους πακιστανούς, τους αφγανούς και τους σομαλούς, για να μπορέσουν να περπατήσουν στους δρόμους της Αθήνας και να συναντήσουν άλλους Έλληνες!!

Δυστυχώς, έχουν φανατικά στο πλευρό τους, διάφορους χρεοκοπημένους αριστεριστές -δήθεν αριστερούς- που δεν ξέρουν, που και πως να πρωτοκατευθύνουν το αβυσσαλέο μίσος τους ,εναντίον των Ελλήνων και των Ελληνίδων!!

Η Χριστιανική Εκκλησία τους ενοχλεί-προτιμούν τα μουσουλμανικά τεμένη…-οι Έλληνες τους ”αρρωσταίνουν”, η Ελλάδα είναι ο απόλυτος εχθρός τους!!

Και συνεχίζουν οι αργυρώνητοι ξενόφερτοι πράκτορες: ”Οι φασίστες(οι Έλληνες..) ας βάλουν καλά στο μυαλό τους πως αυτή η Πόλη δεν τους χωράει..!!”

Και αυτό είναι που επιδιώκουν:” Να αφανίσουν εντελώς τους Έλληνες. Επιθυμούν να κυκλοφορούν, να υπάρχουν και να αυξάνονται ΜΟΝΟ οι λαθρομετανάστες, που θα καταλαμβάνουν τη μία μετά την άλλη, όλες τις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος!! Και η αλήθεια είναι -δυστυχώς- πως βρίσκονται σε ”καλό” δρόμο, με την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή προδοτών ”Ελλήνων”…!!

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα κυκλοφορούν πολλοί εφιάλτες ανάμεσά μας, που επιθυμούν διακαώς ,να δώσουν τα κλειδιά της Χώρας μας, σε κάθε λογής ξενόφερτους, παράνομα εισερχομένους στην πατρίδα μας!!

Και συνεχίζουν: ”Ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά, ΤΣΑΚΙΣΤΕ τους φασίστες(τους Έλληνες..) σε κάθε γειτονιά..!!”

Οι διαθέσεις τους είναι ξεκάθαρα, άκρως εχθρικές και επιθετικές, με απέραντο μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες που τους φιλοξενούν!!

Βαφτίζουν τους Έλληνες φασίστες, για να υποστηρίξουν ότι πρέπει να τσακιστούν από τα ”μουσουλμανικά λεφούσια” που έχουν καταλάβει τη χώρα!!

Το δε πολιτικό προσωπικό, του δήθεν ”δημοκρατικού τόξου”, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και όταν θα ξυπνήσει-αν ξυπνήσει ποτέ…-θα είναι πολύ αργά -ήδη είναι- για τη Χώρα μας!!

Το μέγα ερώτημα που επιτακτικά τίθεται, είναι: Ποιος η ποιοι θα μας φυλάξουν από τα διεφθαρμένα κόμματα, που τους ενδιαφέρει μόνο η κομματική τους επιβίωση και διατήρηση των εξουσιών που κατέχουν, για να αλληλοεξυπηρετούνται μεταξύ τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει το αύριο της χώρας;

Σύντομα οι Έλληνες θα κληθούν να ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Κοντά στα 50 κόμματα κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές!!

Τα μισά από αυτά, θα ζητήσουν την ψήφο των Ελλήνων, για να στραφούν την επομένη των εκλογών, εναντίον τους!!

Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ύπαρξης και συνέχειας του Ελληνισμού!!

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι λέξη κενή περιεχομένου!!

Μαφίες, αλλοδαπές κρυφοεξουσίες από ορκισμένους εχθρούς, μαύρο χρήμα, σκοτεινά κέντρα αποφάσεων, δοσίλογοι Έλληνες πολιτικοί διαφόρων αποχρώσεων, νενέκοι, συνθέτουν ένα εφιαλτικό και φρικαλέο σκηνικό, που συνολικά και συγκροτημένα οδηγούν τη χώρα στον απόλυτο χαμό!!

Αυτά παρακολουθούν, βλέπουν και αφουγκράζονται οι τούρκοι και ζητούν επιτακτικά να τους παραδώσουμε τη μισή χώρα μας για …μπρέκφαστ!! Την υπόλοιπη την αφήνουν για αργότερα για το κύριο γεύμα…

Όσο για τους Έλληνες πολιτικούς ”γίγαντες”, κάνουν πως δεν είδαν ,δεν κατάλαβαν και εφαρμόζουν συνταγές ”’υπομονής” μόνο που δεν κατάλαβαν, πως είναι συνταγή υποτέλειας…