Στις πόσες υπογραφές παραιτείται ο Κ. Αχ. Καραμανλής;

Πρώτα μια φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη -στο συνέδριο της «Καθημερινής»- για να ευθυμήσουμε, ή να εξοργιστούμε.  

Μιλώντας για τα Τέμπη, τα έβαλε με την αντιπολίτευση γιατί «η κομματική εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας είναι εξοργιστική». Και στη συνέχεια απέδειξε πόσο Μητσοτάκης είναι λέγοντας:

-«Είχαμε κι άλλες τραγωδίες στο παρελθόν, με νεκρούς, με ευθύνες του κρατικού μηχανισμού. Δεν διανοήθηκα ποτέ να τις εργαλειοποιήσω με αυτόν τον τρόπο για κάποια, οποιαδήποτε, πρόσκαιρα κομματικά οφέλη».

Ο άνθρωπος που πήγε στις εκλογές του 2019 με σημαία το Μάτι, και το κόμμα του σκύλευε καθημερινά τους νεκρούς του, ισχυρίζεται με κυνισμό και μηδενική ευαισθησία απέναντι στα θύματα -και στο Μάτι και στα Τέμπη- ότι δεν εχει εκμεταλλευτεί καμία τραγωδία! Σε ποιους απευθύνεται;

Για να μην μιλήσουμε για την αξιοποίηση της τραγωδίας στην Πύλο για να… μην προσέλθει στο debate- κηρύσσοντάς… τριήμερο εθνικό πένθος!

Με αυτόν τον Πρωθυπουργό, τι θα περίμενε κανείς από το υπουργό του Κώστα Αχ. Καραμανλή. Δεν παραιτήθηκε, επιδίωξε την επανεκλογή του και κατά την κατάθεσή του στη Εξεταστική έδειξε πολιτική παχυδερμία ψευδομαρτυρώντας – όταν αποδεικνύεται ότι ήξερε και δεν έκανε ότι όφειλε.

Αλλά πλέον υπάρχει κάτι διαφορετικό γι αυτόν: το ψήφισμα με το 1,2 εκατ. υπογραφές -που συνεχώς αυξάνονται- για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Δεν αντιλαμβάνεται ότι πρωτίστως φωτογραφίζει τον ίδιο; Στα πόσα εκατομμύρια υπογραφών θα υποβάλει την παραίτησή του από βουλευτής;

Γ.Λ.

AΠΟ ΤΟ IEIDISEIS.GR