Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 Βρείτε μας στο FacebookΒρείτε μας στο GooglePlus

Οι καλύτεροι φίλοι του Νίκου Παππά

Ο πολύς Νίκος Παππάς δεν δείχνει διατεθειμένος να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και να προστατεύσει τους πολίτες από το ενδεχόμενο παραπλάνησης  ελέγχοντας, όπως έχει  δικαίωμα, την εφαρμογή του  νόμου και των κανονισμών στη διενέργεια και την κοινοποίηση δημοσκοπήσεων.

Γράφει ο Σχολαστικός

Σε μια εφημερίδα η επιστολή του επιτρόπου Ψηφιακής Πολιτικής Γκίντερ Έτινγκερ προς την κυβέρνηση , εμφανίσθηκε σαν απόρριψη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Πρώτη η ΝΔ και ακολούθως όσοι την υποστηρίζουν στα μίντια, θριαμβολόγησαν και θεώρησαν ότι ο εν λογω διαγωνισμός είναι στον αέρα.

Από την πλευρά της κυβέρνησης ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς είπε ότι η επιστολή δεν έχει σχέση με το διαγωνισμό και όλα γίνονται για να επηρεαστεί η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

Την επομένη η Κομισιόν δικαίωσε τον Παππά. Αλλά όσοι πήραν μέρος στην παραπληροφόρηση δεν αισθάνθηκαν ότι οφείλουν εξηγήσεις. Δεν είναι και πολύ έντιμο απέναντι στους πολίτες να καταπίνουν ότι σερβίρει το σύστημα Μητσοτάκη; Οι άνθρωποι αυτού του συστήματος εξελίσσονται στους καλύτερους φίλους του υπουργού Επικρατείας.

Πρέπει κάποιο να είναι πολύ απελπισμένοι.

Οι καταγγελίες για διασυρμό της χώρας και οι μεγαλοστομίας που διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ εξελίχτηκαν σε διασυρμό του ιδίου.

Τι ανάγκη έχει ο Τσίπρας με τέτοιους αντιπάλους;