Άννα- Μισέλ: Η βαφτισιμιά του τέως που βρήκε άντρα ύστερα από …τάμα

Του Νίκου Γαλάτη

«Πέρυσι το καλοκαίρι έκανα τάμα. Είπα ότι θέλω υγεία και να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Και ο καλός Θεός μού τον έστειλε”.

Η δήλωση αυτή ανήκει στην πιθανή υπουργό Τύπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αν αυτό ποτέ γίνει. Έκανε σχέση με …προξενειό, πιστεύει ότι αν θα παντρευτεί είναι θέμα του άντρα και πιστεύει πως ο Θεός είναι που της έστειλε τον …άντρα.

Η τελευταία δήλωση προς τους Ευρωπαίους “που ανέχονται τον Τσίπρα” είναι παρόμοια με τις θρησκευτικές αρχές -ως μία “παραδοσιακή γυναίκα”. Όπως ο Θεός που της έστειλε τον άντρα με …τάμα έτσι κι οι Ευρωπαίοι πρέπει να διώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης ήταν σαφής. Έκανε συγκεκριμένη κριτική στους ευρωπαίους εταίρους, η οποία λέει τι: επειδή αυτή τη στιγμή οι Ευρωπαίοι έχουν τα δικά τους θέματα, τα εσωτερικά, έχουν μπροστά τους το brexit, τις εκλογές στην Ισπανία, να σας το πω απλά, δεν θέλουν φασαρίες, η πραγματικότητα είναι ότι δείχνουν μια σκανδαλώδη ανοχή στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τους εξυπηρετεί».

Ο ανεμοστρόβιλος που ακούει στο όνομα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, το 1967 και βαφτίστηκε από την βασίλισσα -τότε- Άννα – Μαρία και γι΄αυτό έχει το όνομά της. Άραγε εκτός από Θεούς- Προξενητές, πιστεύει και σε Βασιλιάδες;

Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος- o πρώτος άντρας της-  ήταν συμμαθητής στη Σχολή Αναβρύτων με τον τέως βασιλιά, τον γνωσό και ως …Κοκό – που είναι νονός της. Η Άννα Μαρία πέρασε από διάφορα κολλέγια και πανεπιστήμη και σπούδασε Οικονομικά στην Πενσυλβάνια, Νομικά και Διεθνείς Σχέσεις στη Νέα Υόρκη, τη Μαδρίτη και την Γαλλία, αλλά το LSE.

Παρόλα αυτά δεν ξέρει ότι τους άντρες δεν τους φέρνουν οι ….πελαργοί και δηλώνει έτοιμη να πάρει τη θέση του Παππά στην επόμενη κυβέρνηση. Δεν θέλει να την λένε …Θυληκό Παππά, αλλά αυτόν Αρσενική Ασημακοπούλου -όντας η πρώτη γυναίκα που εκλέχτηκε -βουλευτής- στα Γιάννενα.

Άραγε την γνώμη έχει για την βασιλεία; Πρέπει οι Ευρωπαίοι να τον “διώξουν” τον Τσίπρα; Tι λέει για το σύμφωνο συμβίωσης, ως “παραδοσιακή γυναίκα”. Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένα νέο κορίτσι αν περιμένει να της φέρει τον άντρα ο Θεός; Τι συμβουλές έχει να δώσει στους νέους;

Eίτε γίνει ποτέ υπουργός ή κυβερνητικός εκπρόσωπος, όσο η Άννα Μισέλ μιλάει- θα γελάσουμε ή θα κλάψουμε πολύ ακόμα.

 

 

Με τέτοια καμάρια θα κάνεις τις μεταρρυθμίσεις η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Πού πας, βρε …Κυριάκο!