Για το χτύπημα στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ

Toυ Στέφανου Τζουμάκα

H καταδίκη είναι πολιτική δημοκρατική στάση και διαχρονική αρχή μας. Η πράξη αυτή δεν είναι ανθρώπων που παίρνουν μέρος σταθερά και χωρίς κουκούλες στους δημοκρατικούς και λαϊκούς αγώνες. Είναι από το χώρο του τυχοδιωκτισμού και χαρακτηριστική των αδιέξοδων που έχουν εκδηλώσει διαχρονικά ομάδες προβοκατόρων που θέλουν να υποκαταστήσουν το λαϊκό κίνημα.

Οι τυχοδιώκτες της νύχτας με το τρομοκρατικό χτύπημα σε ένα ακροδεξιό κανάλι, όπλισαν την ολιγαρχία, τους καναλάρχες της και τη δεξιά του γιου του Μητσοτάκη στην υστερία τους και στην ενορχήστρωση για την πολιτική ρεβάνς με προπέτασμα τη πατριδοκαπηλία και τη θρασύδειλη στάση ηγεσιών, που ενώ λεηλάτησαν το πλούτο της χώρας και τα εισοδήματα στο 80% των Ελλήνων, ζητούν τη δικαίωση για το ότι οδήγησαν τη χώρα σε καθεστώς αποικίας.

Με το τρομοκρατικό χτύπημα όπλισαν την εδραίωση της καθημερινής κατασυκοφάντησης των διεκδικήσεων των εργαζομένων και των προοδευτικών ιδεών, όπλισαν τα πολεμικά ανακοινωθέντα των αφεντικών αντί για δελτία ειδήσεων με ψέματα και ώσμωση με τη νεοφασιστική προπαγάνδα.

Οι ψεύτες της εκφυλισμένης δημοσιογραφίας εμφανίστηκαν σήμερα να καπηλεύονται αρχές όπως η ελευθερία , η πολυφωνία, η δημοκρατία. Τούς έδωσε την ευκαιρία το τυχοδιωκτικό τρομοκρατικό χτύπημα και η βία της βόμβας. Ποιοι; Οι θιασώτες του αποκρουστικού κομματισμού της δεξιάς και της σκανδαλώδους μεροληψίας στα δημόσια πράγματα.

Προφανώς δεν θα δικαιωθούν ποτέ ούτε οι δολοφονικές ενέργειες, ούτε τα κροκοδείλια δάκρυα των ανθρώπων της κατάπτυστης δήθεν δημοσιογραφίας καθώς και των ιδιοτελών επιδιώξεων των αφεντικών τους με τη κατάχρηση δημόσιων συχνοτήτων μέσω των οποίων εκπέμπουν .