Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ στηρίζει την Εθνική Ομάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ

Ταξίδι στην Κύπρο και συμμετοχές ρεκόρ για τον αγώνα με Γιβραλτάρ 

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, η πιο ενθουσιώδης κερκίδα των γηπέδων, βρίσκεται κοντά στην Εθνική Ομάδα στους κρίσιμους αγώνες για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ.

Εκατόν πενήντα μικροί φίλαθλοι και οι συνοδοί τους θα συμμετέχουν απόψε στην παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα παρακολουθήσουν από κοντά την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας με το Γιβραλτάρ, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο αγώνα, που αναμένεται να επικυρώσει το «εισιτήριο» της Ελλάδας στα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση, χτύπησε κόκκινο. Περισσότερες από 700 συμμετοχές υποβλήθηκαν μέσω τουwww.kerkidaopap.gr για τις δωρεάν διπλές προσκλήσεις που προσφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ στα παιδιά και τους γονείς/συνοδούς τους.

Το πρώτο ταξίδι της παιδικής Κερκίδας ΟΠΑΠ

Το περασμένο Σάββατο, η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ ταξίδεψε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας και βρέθηκε στη Λευκωσία για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Κύπρο. Εξήντα μικροί φίλαθλοι και οι συνοδοί τους απόλαυσαν την αγωνιστική δράση και πολλές εκπλήξεις. Κέρδισαν αναμνηστικά δώρα, έκαναν face painting και φωτογραφήθηκαν με τον «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Το πρόγραμμα παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών και τους ενήλικους συνοδούς τους.