Και άλλος Άδωνις στη ΝΔ

Ονομάζεται  Κώστας Κυρανάκης και προέρχεται από το φυτώριο του Νεομητσοτακισμού.  Στη ΝΔ σήμερα είναι αναπληρωτής της Σπυράκη που αναγκάζεται ενίοτε να τον μαζέψει. «Οι απόψεις που εκφράζει ο κ. Κυρανάκης είναι προσωπικές” είπε -για όσους κάνουν τους ωραίους και τους μάγκες- όταν μίλησε περί «αποστρατείας της παλιάς γενιάς». Για να γίνει ο ίδιος βουλευτής στην  Β’ Αθήνας,  φιλοδοξία για την οποία έφαγε ήδη κάτι σφαλιάρες από τον Γιακουμάτο: “Ποιον Κυρανάκη και σκατουλάκη”….

Στην πραγματικότητα  ο Κυρανάκης  είναι αντίγραφο του Άδωνι Γεωργιάδη. Κατά καιρούς κάνει ανόητες ή εμπρηστικές δηλώσεις για να  προκαλέσει το ενδιαφέρον. Το καταφέρνει καθώς μέχρι και ο Πρωθυπουργός τον ανέφερε στη Βουλή.

Από τον δάσκαλο του τον Άδωνι έμαθε την τέχνη  της ασυδοσίας. Αλλά αυτή τη φορά το πήγε μακριά: κατηγόρησε τον Έλληνα υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για ταύτιση με τα συμφέροντα των Σκοπίων.

Στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρής και Αγγελικής Σπανού ως κακέκτυπο του Άδωνι δήλωσε:  “Όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη του κ. Κοτζιά στην ΕΡΤ διαπίστωσε ότι χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Σκοπίων και βοηθά τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα”.

Ίσως ο φέρελπις δεν καταλαβαίνει τι λέει. Όπως δεν ήξερε όταν κατηγορούσε την Ελλάδα για… προκλητικότητα στο Αιγαίο. Αλλά καθώς ένας από τους 12 λόγους για να είναι κανείς με τον Μητσοτάκη, όπως λανσάρουνε οι φίλοι του στη γνώστη καμπάνια είναι ο “πατριωτισμός” του,  αν είναι,  θα έπρεπε να έχει αρπάξει ήδη από το σβέρκο τον νεαρό  που όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει Άδωνις και τα κατάφερε.