Νίκος Παπανδρέου τέλος

«Ούτε μια στο εκατομμύριο- εδώ υπάρχει πρόβλημά να βολέψουμε τον Γιώργο». Αυτή είναι η απάντηση συνεργατών της Φώφης Γεννηματά για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής με το Κινάλ ο Νίκος Παπανδρέου.

Ο έτερος υιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ παρότι δεν είχε ποτέ καμία κομματική ιδιότητα, ούτε καν κομματική δραστηριότητα- στο ΠΑΣΟΚ ή στο Κινάλ- ορέγεται θέση ευρωβουλευτή και άρχισε ήδη καμπάνια.

Η Φώφη τον άκουσε με έκπληξη προ καιρού να της το ζητάει. Δεν του έδωσε καμία  απάντηση, αλλά πήρε ήδη τις αποφάσεις της: αποκλείεται να τον συμπεριλάβει στη λίστα. 

Εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο. Με δυο Παπανδρέου υποψήφιους θα ήταν σαν να βάζει πολλές θηλιές στο λαιμό της. Ειδικά ο «Νικολάκης» μόνο μπελάδες μπορεί να προκαλέσει…

Ήδη το πρόβλημα να βγει περιφέρεια για τον Γ. Παπανδρέου είναι πονοκέφαλος. Δεν τον θέλει κανείς. Δικαίως. Αν μπει στη Βουλή το Κινάλ, θα βγάλει από μια έδρα σε ορισμένες περιφέρειες. Ποιος είναι κορόιδο να τρέχει για ψήφους και να του πάρει την έδρα ο Παπανδρέου- που εκλέγεται χωρίς σταυρό;

Ορισμένοι βέβαια έχουν μια λύση. Να τον στείλει η Φώφη σε μια περιφέρεια που το Κινάλ δεν βγάλει έδρα για να τη φέρει. Σε μια μονοεδρική πχ. αν νομίζει ότι έχει απήχηση.

Ο Κοινοβουλευτικός