Κάτι τρέχει στα Μητσοτακέικα…

Πρόκειται για ένα από τα δυο συγκροτήματα που πήραν στις πλάτες τους  τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως πολιορκητικό κριό για να διώξουν τον Τσίπρα. Για την ακρίβεια πρόκειται γι’ αυτό για το οποίο ο ίδιος λέει: «Άλλοι από την οικογένειά μου έχουν σχέσεις». 

Ως τώρα πάντως είχε την αμέριστη στήριξή του. Ακόμη και από ασύδοτο παραγωγό για τον οποίο ο ίδιος έχει στείλει εξώδικο σε προηγούμενο αφεντικό του. Ως τώρα τον κανάκευε. Αλλά ξαφνικά άρχισε να το ισοπεδώνει.

Τον εξισώνει με τον Τσίπρα με ακραίες εκφράσεις. Τον καταγγέλλει για οικογενειοκρατία και απόπειρα κατάληψης τους κράτους. Τον συνδέει τον Χριστοφοράκο και τον Σόρος. Τον βρίζει γιατί δεν έστειλε κάποιον στη Αλβανία και άλλα παρόμοια και ευωδιαστά.

Κάποιοι λένε ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στον Κυριάκο και το αφεντικό του παραγωγού που ανέλαβε να τον κοντύνει. Άλλοι ότι υπάρχει κρίση του παραγωγού με τ’ αφεντικό και ετοιμάζει ηρωική έξοδο. Και άλλοι σκέφτονται τους «άλλους από την οικογένεια». Σα να άρχισε να παίρνει άσχημη τροπή η σαπουνόπερα….

Ο Συγκλητικός