Ναι, μπροστά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Μεγάλη διαδήλωση στο Βέλγιο υπέρ του Ναι

belgio  Κάτω από ενα καυτό ήλιο, σχεδόν σε συνθήκες καύσωνα, κάτι ασυνήθιστο για τις Βρυξέλλες, εκατοντάδες Ελλήνων, αλλά και άλλων Ευρωπαίων, γέμισαν τη γνωστή πλατεία Λουξεμβούργου μπροστά στο Ευρ. Κοινοβούλιο.
Οι θαμώνες των μπαρ και εστιατορίων της γνωστής αυτής πλατείας των Βρυξελλών ενώθηκαν με τους Έλληνες συγκεντρωμένους και φώναξαν μαζί τους υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στη  συγκέντρωση ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου και γνωστός φιλέλληνας Γκυ Φέρχοφσταντ, ο οποίος φωτογραφήθηκε με πολλούς Ελληνες και είπε ΝΑΙ στην Ευρώπη στα ελληνικά – αν και το “Ναι”στα φλαμανδικά σημαίνει “Όχι”

Παραβρέθηκαν Έλληνες, αλλά και ξένοι ευρωβουλευτές, οι οποίοι δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και είπαν “ΝΑΙ” στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Στη συγκέντρωση ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Γκυ Φέρχοφσταντ που είπε ΝΑΙ στην Ευρώπη στα ελληνικά, αν και το "Ναι" στα φλαμανδικά σημαίνει "Όχι".
Ο Γκυ Φέρχοφσταντ είπε “Ναι” στα ελληνικά, αν στα φλαμανδικά σημαίνει “Όχι”!Στη  συγκέντρωση ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός  Γκυ Φέρχοφσταντ που είπε ΝΑΙ στην Ευρώπη στα ελληνικά - αν και το "Ναι"  στα φλαμανδικά σημαίνει "Όχι".