Τα εφτά θανάσιμα «ΔΕΝ» σε ενδεχομένη κυριαρχία Μητσοτάκη

Αν αυτή την Ελλάδα θέλουμε, αυτή θα έχουμε.

Οσοι φοβήθηκαν ότι ο Τσίπρας θα φορολογήσει τα μερίσματα που δεν έχουν και θα ευνοήσει τους πλούσιους με τη μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και γι αυτό ψήφισαν τον Μητσοτάκη, αν σκοπεύουν να το επαναλάβουν στις 25 Ιουνίου ας έχουν υπόψη τους ότι με νέα – και μάλιστα ισχυρή- κυβέρνηση του πρώην, ακόμη, Πρωθυπουργού είναι εγγυημένα τα εξής:

-Δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ η έρευνα για τα Τέμπη, παρά μόνο για να μπει στο αρχείο.

-Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσους και ποιους Ελληνες παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης δια της ΕΥΠ και με ποιο πρόσχημα.

-Δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ ο Κοντολέων και ο Δημητριάδης για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη-για την οποία και απομακρύνθηκαν, ώστε να βγει λάδι ο Μητσοτάκης.

-Δεν θα μάθουμε ποτέ σε ποιων τα χέρια βρίσκεται το υλικό από τις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη, Χατζηδάκη ,Φλώρου για να μείνουμε σε πολιτικούς και στρατιωτικούς των οποίων οι επισυνδέσεις έχουν επιβεβαιωθεί.

– Δεν θα υπάρχει Δικαιοσύνη με εγγυημένη ανεξαρτησία, καθώς τη θέση του Ντογιάκου θα πάρει κάποιος …περισσότερο Ντογιάκος!

-Δεν θα μείνει τίποτε όρθιο στην ΑΔΑΕ και κυρίως δεν θα μείνει ο ακέραιος Χρήστος Ράμμος.

– Δεν θα υπάρχει ανώτατος άρχων του Πολιτεύματος καθώς η Σακελλαροπούλου απλώς θα κατοικεί στο Προεδρικό Μέγαρο. Στην ουσία δεν θα υπάρχει Πολίτευμα, αφού η Βουλή θα είναι κυβερνητικό παράρτημα και η μισή αντιπολίτευση θα ελέγχεται από τον Μητσοτάκη.

Αν αυτά εφτά «δεν» είναι αδιάφορα, θα γίνουν εφτά θανάσιμα αμαρτήματα. Αν αυτή την Ελλάδα θέλουμε, αυτή θα έχουμε.

Γ.Λ.

ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΙDISEIS.GR