Τα πολιτικά κόμματα καταδικάζουν την τοποθέτηση βόμβας στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Την απερίφραστη καταδίκη του για την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τη χαρακτηρίζει μια βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια που στρέφεται ενάντια στην ελευθεροτυπία και την ενημέρωση και καλεί τις αστυνομικές να ολοκληρώσουν τάχιστα τις έρευνες και οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Αποτελεί μια βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια, που στρέφεται ενάντια στην ελευθεροτυπία και την ενημέρωση. Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να ολοκληρώσουν τάχιστα τις έρευνές τους και οι δράστες να οδηγηθούν άμεσα στη Δικαιοσύνη» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ

«Οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες. Λειτουργούν, εκτός των άλλων, ως άλλοθι για την ένταση της καταστολής και βοηθούν αντικειμενικά εκείνους, που θέλουν να επιβληθεί κλίμα φόβου και σιγή νεκροταφείου στον λαό» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΚΙΝΑΛ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Π. Χρηστίδης δήλωσε: «Καταδικάζουμε την επίθεση που είχε προφανή στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους και όλη τη διαδικασία στο πλαίσιο της ενημέρωσης. Να σταθούμε όλοι στο πλευρό της ελεύθερης ενημέρωσης και απέναντι σε όσους επιδιώκουν να ναρκοθετήσουν τη δημοκρατία μας».

Το Ποτάμι

«Είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, όχι μόνο να καταδικάσουν φραστικά την επίθεση, επισημαίνοντας ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στη δημοκρατία μας, αλλά και να απομονώσουν ακραίες φωνές και να ενισχύσουν το κλίμα διαλόγου», επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου για το ΠΟΤΑΜΙ, Δημήτρης Τσιόδρας.

ΑΝΕΛ

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη βομβιστική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δημοσιογράφους και όλους τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης,